søndag, september 30, 2007

Promenade!!!!



Det er færdigt!!! alle ender er hæftet, så I får lige et par fotos inden det skylles op og lægges til tørre.


Det er et dejligt sjal og jeg er glad for at have strikket det, nydt det meste af tiden, men også kedet mig indimellem med alle de retmasker. Men farverne hjælper på humøret.
Endnu en gang er et Hanne Falkenberg projekt blevet stor succes. Opskrifterne er bare så gode hele vejen igennem.
Garnet er shetlandsuld fra Christel Seyfarth og det er mums!

10-9-8-7

Nedtælling er begyndt, jeg mangler 10 pinde og så er Promenade færdig, mangler at hæfte nogle ender, da jeg en del gange har strikket dem ind undervejs og nu kan være ærgerlig over at jeg ikke har gjort det ved dem alle, men jeg vedat inden søndagen er omme så skal Promenade i eddikevand for at binde farverne og så skal det skylles op og tørre inden min mor skal have det overbragt på tirsdag.
Hun rejser på lørdag til Barcelona men det skal nok ikke med da jeg tror temperaturen ikke er til en varmt sjal, men hun får ihvertfald muligheden.

Jeg er selvfølgelig allerede mentalt igang med hvad der så skal på pindene. Skal jeg lave Tutti Frutti færdig, strikke videre på Diva eller begynde på Cherry. Jeg ved at Tutti-Frutti og Cherry står højest. Diva er en skøn kvinde som skal nydes at strikke og så skal hun jo først bruges til december.

Men men der er kommet flere projekter til på matriklen, uhaa uhha uuuhaaa.
Kan jeg via nettet bestille nogel flere timer til strik eller et sæt ekstra arme. Hvor ville det hjælpe på situationen.
Der er så meget inspiration i den store strikke verden at døgnet har for få timer.

I morgen når mine medarbejdere møder på arbejde er vores personalerum blevet næsten færdigt. Vi mangler at malerne kommer og lapper ved en nedlagt udsugning og så skal en nu lampe og et panelgardin op. Men det bliver så godt.

lørdag, september 29, 2007

slap-af strik


Ja jeg fik nydt aftenen i sofaen med benene oppe, promenade i skødet og vild med dans på flimmeren.

Og nu hvor jeg er igang med de forskellige striber så går det egentlig rimeligt fint med promenade. Jeg skal til den grønne stribe næste gang og den gør noget ved strikketøjets udseende og mit humør.


Ang. vild med dans så synes jeg det var synd for Paula Lahrain at hun røg ud, dejligt at se den kvinde som vi egentlig kun kender som nyhedsoplæser være lillepige-agtigt med fletninger, prinsesse i en skøn kjole og jeg synes også hun dansede langt bedre end flere andre. Men desværre første gang jeg styemmer med sms, går vedkommende ud af konkurrencen.

fredag, september 28, 2007

ohhh hvilken fredag

Ja, så gik den uge og især denne fredag. En hektisk uge med alt for meget arbejde - ihvertfald flere timer end normalt men det har været de sjove der var overarbejdet. Her i eftermiddags begyndte jeg at skifte møbler ud i vores personalerum - Tina og jeg var for nogle uger siden ude og mega-shoppe til rummet og så kom møblerne i dag. Og nej jeg er ikke færdig, der mangler fortsat en del, så jeg tror at de sidste ting bliver shoppet i morgen- formiddag sammen med Julie og så en 3-4 timer søndag hvor jeg får gjort så meget som muligt. Vil gerne have at det er så tæt på færdigt som muligt når Gry og Tina møder på arbejde på mandag. Det bliver et dejligt rum og jeg er sikker på at vi vil nyde at drikke vores kaffe i de nye sorte læder spisestue-stole mens der er ild i stearinlysene på den nye skænk og bord. Dejligt når også vores pause-fristed er en nydelse for sjælen. Håber at det kan blive muligt at undgå bunker af post der ligger over, men det er mest op til mig, for det er mine bunker. Jeg har haft brungt min plads som kontor. Men nej det skal det ikke. Jeg må have mig en kontorhjørne hvor det er muligt for mig at være så vores fællesrum kan være et stress-af sted.



Har også nået at være til eftermiddagskaffe og kage i Julie børnehave - en ny tradition de er begyndt med den sidste fredag i måned, hvor vi lige alle sammen kan sidde ned og hygge. Jeg ved ikke rigtig hvor meget hygge det bliver, for lydniveauet er utroligt højt. Selv personalet går inde i de små rum for at komme væk. Mange har store søskende med og det er egentlig en god ide, men det fungerer ikke rigtig. Måske kommer tid kommer ro!



Om alle børnehaver og andre institutioner i hele Nordsjælland har samme ide ved jeg ikke, men Kvickly i Helsinge var mellem 4 og 5 en gedemarked af Marokkansk karakter. Trætte børn og deres trætte forældre der alle lige skal handle til mad inden der er Disney hvor vi skal HYGGE!!!!!!!. Stress niveauet var ihvertfald ikke til hygge, køerne var lange trods mange åbne kasser. Så lange at køerne gik ind og ud mellem tøjstativer, legetøjsafd og halvt ned gennem forretningen. KAOS. Så er det dejligt at komme hjem til et tomt hus, velvidende at manden først kommer kl 22.00 eller senere for der er kulturnat i Helsingør og som forretningsdrivende så er det bare om at være på.



Det er ikke brok alt det jeg skriver men bare tanker ud af hovedet for at falde ned mens jeg nyder min kaffe, Julie ser tegnefilm ( undskyld men jeg føler mig ikke som en dårlig mor af den grund).



Fredag er den mærkeligste dag i ugen synes jeg og har syntes det længe. Endelig fri og så alligevel meget programsat.



Iaften når Julie er puttet, så skal benene op på sofaen med en lille tæppe over og der skal strikkes mens vild med dans eller hit med sangen kører som baggrund. Her skal ikke tænkes, kun nydes musikken, smukke kjoler og glade mennesker. Totalt hjernefrikvarter.

torsdag, september 27, 2007

Hanne Falkenberg garnkup


Forleden dag kom jeg forbi Gittes blog hvor hun havde ryddet op og solgte ud af garn som ikke passede hende.

Jeg faldt straks over dette sand/hør farvet garn fra Hanne Falkenberg. Så tryk på tasterne og heldigvis var jeg hurtigst. Nu har posten været her med garnet og jeg er så glad. Det skal være til en en Mermaid eller en Ballerina til mig selv lidt senere på sæsonen.


Foreløbig strikker jeg fortsat på min mors sjal og jeg går meget langsomt. I går aftes lagde jeg strikketøjet fra og gik i stedet 1 time tidligere i seng, bare fordi strikketøjet kedede mig. men den går ikke. Ingen nye projekter for så bliver det ikke færdigt.


Og jeg vil så gerne strikke en Cherry fra Helga Isager. Har sikkert noget alpaca liggende. Jeg kigger ikke endnu for at tror jeg det går galt. Min rygrad er som en regnorms i disse uger.

tirsdag, september 25, 2007

Got Tagged

Åhhhhh nej jeger blevet tagged af Gitte
7 sandheder:
1. jeg er næsten altid glad
2. jeg elsker min familien og mine venner betingelsesløst
3. jeg er et rodehoved
4. jeg er vild med elektriske dimser
5. jeg er god med værktøj
6. jeg har for meget tøj jeg ikke kan passe
7. jeg er dominerende i selskab.

Pyha det var væmmmeligt at skrive.
nu lader jeg det gå ud over 7 andre: Laila, Tina, Charlotte, Jette, Lise, Gitte og Mette.

tirsdags strikkecafe

Efter ikke at have strikket siden fredag så glæder jeg mig til i aften at skulle til strikkecafe. Så er det ihvertfald muligt at få rørt pindene og mundtøjet. Det plejer også at blive motioneret i det selskab. Promenade kommer som det eneste strikketøj med, så jeg kan komme videre. Jeg har stortset ikke strikket på andet mens jeg har dette igang, det ligner mig egentlig ikke, men jeg vil så gerne have det færdigt. Min mor var så vild med farverne og synes det bliver rigtig smukt. Så jeg tror også hun glæder sig til det er færdigt. Vejret i øjeblikket som jo er næsten sommer, giver jeg ihvertfald lidt pusterum, da det først skal være efterår førende det skal bruges. Så hold ud sol!

Hvis jeg ellers har flere kræfter tilbage ( altså i snakketøjet). For i eftermiddag skal vi igen have et implantatmøde på arbejdet og det er stortset uafbrudt tale i 2½ time. Hovedet er fuldstændigt blæst bagefter, men det er vildt sjovt og meget inspirende.

Om lidt skal jeg ud og aflevere mine strikkemaskiner, som jeg har fået solgt. Den ene skal næsten kun rundt om hjørnet og den anden skal med posten til Thy. Jeg håber at de 2 modtagere bliver glade for deres køb og får brugt dem. Held og lykke.

søndag, september 23, 2007

Anti-strikke weekend

Ja, normalt når jeg er i sommerhuset får strikkepindene altid meget opmærksomhed, men af en eller anden grund er det kun blevet til nogle få pinde fredag aften. Ellers har vi gået nogle dejlige ture (vejret har jo være fantastisk), slået græs, malet badeværelses vindue, og så har Dan og jeg lagt puslespil.


Da jeg var barn gjorde mine forældre det en gang imellem og jeg husker at det lå flere dage på spisebordet.


Dan fik af Julie et puslespil med 1000 brikker til sin fødselsdag, så vi aftalte at lade tv være slukket lørdagaften og så gå igang. Dan mente at det kunne vi klare på først ½ time så et par timer senere inden sengetid. Men----- 2 voksne brugte først 5 timer lørdag aften og så 3 timer søndag formiddag førend billedet var færdigt. Der var mange træer der skulle passe sammen og hvor det var umuligt at se hvor i billedet den enkelte brik passede. Julie synes godtnok vi var langsomme men alligevel nød hun lidt at mor og far også lægger puslespil.


På dagens gåtur mødte vi en elefant. Det var lidt for fristende ikke lige at lege lidt.

fredag, september 21, 2007

1. vinge færdig


Ja, nu begynder det virkelig at ligne et promenade sjal. om det med 2 vinger kan flyve tror jeg ikke, men jeg synes at det tegner til at blive et flot og dejlig sjal. Garnet fra Christel Seyfarth er så lækkert at strikke med eneste minus er at det smitte af på fingerene. Håber ikke der sker noget når det bliver skyllet op. Er der nogen der har gode ideer. Jeg har altid lært at edddike i koldt vand skulle binde farver, men jeg ved ikke om det holder i byretten.


I eftermiddag kører Julie og jeg en smut til sommerhuset og så skal vi spise hos mine forældre. Jeg glæder mig meget til at vise min mor det forløbige strikket.

torsdag, september 20, 2007

Torsdag-morgentræt.

Dagen i dag startede med at være planlagt til en fuld arbejdsdag derefter et aften møde med regnskabsrevision for den forening hvor jeg er kasserer. Efter 2 timer er mødet i aften aflyst og jeg skal først møde ½ time senere på arbejdet her til morgen. Det kan da siges at være lidt af en udvikling. Hvad mon der sker resten af dagen.






Så jegkan se frem til at strikke i aften. Jeg mangler 12 pinde på 1. sidestykke af promenade så pludselig er det måske muligt at fremvise noget der ligner noget til min mor i morgen aften hvor Julie og jeg skal hen og spise, men Dan tager en aftenåben i hans ur-forretning. Det er hårdt for ham både at være fuldtid på skolen i Ringsted og så arbedje i forretningen fredag og lørdag og forsøge at indhente det tabte fra resten af uge. Hold op hvor det slider. Men hans passion for mekaniske ure holder det hele kørende og gør at det stadigvæk er sjovt.


Faktisk fik jeg et nyt ur af ham forleden. Jeg havde set det da vi var på ur-messe i Bella Centret for nogel uger siden. Det er så flot og med en lækker gummi-rem

tirsdag, september 18, 2007

strikkemaskiner til salg



SOLGT



Jeg har besluttet at sælge min Brother kh 890 strikkemaskine og ribapparat Brother kr 850 med meget tilbehør, da jeg aldrig bruger dem. Egentlig har jeg stortset aldrig strikket på dem, for jeg købte det for 1½ år siden, da min tidligere strikkemaskine jeg brugte en del, ikke havde ribapparat.


Trænger til en ordentlig rensning og evt enkelte nye nåle. Der findes mange dele og dansk manual til hovedapparat og cd-roms med engelske manualer til begge Jeg betalte 2000.- for det hele. Er bare aldrig kommet igang og nu giver jeg det ikke mere.


Skulle du have lyst til at købe det så giv et bud over 1500,.




Jeg har også en My Rock til salg, den er lidt brugt og virker perfekt. Der mangler en metal pind alt andet er der incl dansk manual. bud over 500.- modtages.


My Rock er solgt .

Hvordan vi får det viderebragt rent praktisk finder vi en løsning på.


send evt en mail på dschoedt@tandlaege.dk

Indlæg nr 200

Ja det er så hvad det foreløbig er blevet til siden jeg begyndte denne blog d 19.10.06. 200 indlæg på 11 måneder på dagen er da lidt sjovt. Måtte lige tilbage og se hvornår jeg egentlig begyndte og det var åbenbart d 19.

Dagen er idag er en arbejdsfridag. jeg har været ud og købe en masse ting til klinikken da vi holder et åbent hus arrangement om implantater i morgen og igen næste uge grundet stor tilmelding. Altid dejligt omend tidskrævende.


Nu holder jeg lige en lille pause inden regninger, lønsum, breve og andet godt skal laves.

Om 2½ time henter jeg Julie og hendes veninde Amalie i børnehaven og så skal vi have hygge-eftermiddag. Mon ikke Barbierne skal motioneres!


Posten kom forbi for lidt siden med 2 garnholdige pakker. Jubiiiiii.

jeg købte noget at det råhvide hos Geilsk, bestil 10 ngl og modtag 12ngl, det er da fint og det endda til halvpris.


Derudover har jeg byttet med Gitte, så jeg er nu indehaver at et nøgle supertyndt lilla kinesisk uldgarn som vil blive omdannet til et lace-sjal i løbet af vinteren. Der er nok af mønstre at vælge i mellem i bogen Victorian Lace Today.

mandag, september 17, 2007

Fejl-stribe

Ja, det måtte jo komme!

2 dejlige lange omgange med forkert farve garn. ØVVVVVVVV


for at finde det positive i at pille op, kunne jeg med strikkepinden ude, skynde mig at tage et billede ( med forkert stribe), men her kan det fornemmes hvordan vingen bliver.

Der er samlet op og siden strikket 4 pinde. Det er jo ikke et strikketøj der vokser hurtigt. Når jeg synes det er kedeligt tænker jeg på min mor og hvordan hun altid springer til, og så kan jeg godt lige strikke en pind til. Jeg vil gerne have dette sjal færdigt inden andre projekter får mere opmærksomhed, da jeg ved at min mor glæder sig til at bruge det.

søndag, september 16, 2007

Gårdagens bobbel

I går da Julie og jeg var inde og handle stort ind, vi havde huset fuldt til aften, faldt følgende samtale. Netop på vej ud af p-huset efter at handlet i mange butikker:
mig: åh Julie jeg glemte at købe salat.
Julie: stod det ikke på din huskeseddel?
mig: jeg havde ikke lavet en huskeseddel.
Julie: Havde du glemt det!!!!!!

Hvad siger man så!.

Der kommer mange sjove og spidsfindige kommentarer i denne alder. Rigtig sjovt, selv om det nogle gange er svært at finde en grimasse der kan passe.

lørdag, september 15, 2007

Flere striber

Jeg tror snart jeg skal have et job hos Matas for her er alt striber. Nej tak jeg bliver hvor jeg er.


I går aftes blev den ene side af Divas stribede forstykker færdig. jeg har 2 billeder, den ene viser blusen foldet.

Denne lille perleplade lavet Julie i morges uden hjælp eller vejledning. Det er et træ og det er første gang at hun selv lavet et mønster med system i. Stolt mor!

fredag, september 14, 2007

filtet miyake


Jeg viste for nogle uger siden min færdige miyake. Da jeg havde haft den på 1 gang i strikkecafe og kom hjem var den vokset til dobbelt størrelse. Fuldstændigt vildt. Det gik selvfølgelig ikke så jeg puttede den i vaksemaskinen på 30 grader sammen med nogen tøj og ud kom en let filtet udgave som har tørret på min gine og nu er blevet rigtig god.

Det er stadig muligt ay se rillestrikken men den er ikke flexibel længere. Nu passer ærmegabene også og jeg er helt sikker på at nu kan det blive et hit en kølig efterårsdag.


fredags-slap

Så er denne uge gået, en stille og fredelig uge rent arbejdsmæssigt. 2 dage væk fra klinikken er super luksus. Det giver nok ekstra overskud, men jeg synes ikke rigtig jeg helt kan mærke det. I går havde Julie og jeg fridag, legede med Barbie, være på legepladsen, købte nyt gymnastik tøj til min torsdagsbandit ( Julie), slå græs, hyggede med vores høns og vaskede tøj. Samt fik jeg over 1 times eftermiddagslur, hvor Julie accepterede at lege inde på hendes værelse lige ved siden af og jeg fik fred. Det tror jeg ikke er sket før.



Nu er det igen fredag og lige hjemvendt fra arbejde skal jeg nu nyde en kop kaffe og 1 pind på mit strikketøj( den tager lang tid) inden Julie skal hentes i børnehave.




Prøv lige at se grundigt på den vinge jeg er ved at strikke. Runden er 120cm lang, så der er mange masker.

onsdag, september 12, 2007

Fart-striber

Jeg får virkelig lavet striber i øjeblikket, promenade vokser helt vildt.


Siden billedet er taget er ryg-delen helt færdigt og jeg er begyndt på højre vingeside. Det tager tid for der er 668m på pinden. Så nu er det ikke fartstriber mere men bare et dejligt strikketøj.




For et stykke tid siden skrev jeg om et hemmeligt julegave projekt.


Det er Diva af Hanne Falkenberg. Billedet er meget diffust da jeg har de masker der hviler sidder på pinden stadigvæk. Rygdelen er færdig og jeg er næsten færdig med det stribet stykke på højre forstykke. Så det skal også have lidt opmærksomhed de næste par dage.

flyv flyv som fuglen

Jeg skal til november en tur ud og flyve med et SAS-fly, sikkert uden landingsproblemer og andet godt.
Turen går ned til Laila og jeg glæder mig meget. Et tur alene uden mand og barn på besøg hos en strikkende storsmilende kvinde som jeg holder meget af.
Det bliver så dejligt og glæden til det holder humøret oppe gennem den kommende grå årstid. Solen skinner men efteråret er lige rundt hjørnet, markerne er fugtig-brune og træerne begyndt at visne uden at få flotte farver. Det er sådan en mellem periode som jeg altid synes er mærkelig inden det rigtigt bliver vinter.

Så nu vil solen skinne inde i mit hoved indtil jeg er flyveklar.

mandag, september 10, 2007

Promenade-update


Der er fuld fart over striberne og jeg er rigtig godt tilfreds med farvesammensætningen.

Strikkefastheden passer perfekt til pind 3 og mig. Jeg har dog målt mange gange for jeg synes at det ser småt ud, men det passer med riller og cm og skitsemål, så jeg kan roligt strikke videre.


Får blå fingre af garnet, så i morges på arbejdet måtte jeg fortælle at det ikke var snavs men farvestoffer fra noget strikketøj.

søndag, september 09, 2007

Paul Smith-striber



undskyld at der kommer et billede af et par herre-sokker som ikke er hjemmestrikkede.


Men der er altså noget over den farve sammensætning i Dans nye sokker. Jeg følte mig inspireret til et tørklæde, måske senere på sæsonen. Men jeg ved at Paul Smith kan noget med farver og striber og jeg har oplevet det flere gange.


Det ved vi alle at Hanne Falkenberg kan: Jeg er lige begyndt på Promenade-sjalet.

Nomineringstid


Som skrevet i går aftes er jeg blevet nomineret og vil da gerne sende den ære videre til andre skønne strikke-qvinder. Der er så mange som jeg synes jeg kender gennem deres blog og nogle har jeg lært at kende i det virkelige liv også. Hvis nogen føler sig forbi gået er beklager jeg, det er ikke meningen og så er det jo kun en leg.


De nominerede er

Laila i Schweiz






De er de kvinder der får stafetten og så kommer den helt sikkert rundt til endnu flere.


Tillyke og tak fordi I er som I er.

lørdag, september 08, 2007

Godkendt

Min mor har godkendt garnet og farverne her til aften , så pindene skal snart varmes på til en gang promenade-kørsel. Jeg skal lige have lavet et par strikkeprøve, da opskriften egentlig siger pind 3 og garnet passet til pind 3½. Jeg strikker lidt løsere end middel, men et sjal skal ikke være for fast i strikken og ej heller for løs, tilgengæld er størrelsen ikke lige så vigtig som ved en taljeret bluse.

Men jeg tror nu jeg vil gå i seng, da jeg har en dunner-hovedpine. Har drukket et glas rødvin og da det sker meget sjældent er det næsten sikkert at jeg ender med hovedpine. Om det er rødvinen eller mangel på vand, ved jeg ikke, men tror egetnlig mest på vandmangel. Vinen er rigtig god.

Nomineret


Jeg er blevet nomineret af Lifeondyssen. Tusinde tak, jeg blev helt rød i kinderne, da jeg læste tankerne bag.
The 'Power of Schmooze Award' is The Award for bloggers who “effortlessly weave their way in and out of the blogosphere, leaving friendly trails and smiles, happily making new friends along the way. They don’t limit their visits to only the rich and successful, but spend some time to say hello to new blogs as well. They are the ones who engage others in meaningful conversations, refusing to let it end at a mere hello - all the while fostering a sense of closeness and friendship".

eller på dansk (ved etcetera)

Schmooze Award er prisen til bloggere som ubesværet snor deres veje ud og ind af blogosfæren og efterlader venlige spor og smil og på den måde, med glæde, skaber nye venner på vejen. De indskrænker ikke deres besøg til kun at gælde de rige og succesfulde men bruger også tid på at byde nye bloggere velkomne. De er dem som drager hinanden ind i meningsfulde samtaler og de nægter at lade sig nøje med en simpel hilsen (goddag) - i hele processen lykkes det dem at skabe en følelse af nærhed og venskab".

Så jeg vil gerne sende den videre i systemet, men vil lige vente til i morgen, hvor jeg er mere oplagt, Har lige holdt fødselsdag for manden, der fylder på mandag.

Luksus-garn!

Ja da jeg kom hjem fra arbejde i går, kom posten med en pakke fra Christel Seyfarth. Det var med julelys i øjnene jeg pakkede den brune pakke op. Spændt som et barn til juleaften.


Farverne er meget flotte og garnet lækkert at røre ved. Jeg glæder mig til at vise min mor farverne i aften, inden jeg begynder på sjalet. Jeg håber at hun også synes at garnet lever op til forventningerne. Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg køber garn hos Christel fra Fanø.


Jeg er i gang med et projekt som der desværre ikke kan vise billeder af da det er en gave. Men det skrider fremad og da det er en HF så er det selvfølgelig en fornøjelse at strikke. Dog har jeg været i tvivl et par gange i opskriften, men ved at følge præcist den skrevne ord for ord så løste problemerne sig af selv.


Det røde garn til Julies Tutti-Frutti er bestilt og kommer forhåbentlig mandag eller tirsdag, så den kan blive færdig.

onsdag, september 05, 2007

Christel Seyfarth


Da jeg for nylig efterlyste foreslag til turkis uld garn blev jeg anbefalet at prøve Christel Seyfarth. Jeg takker for rådet. Idag kom der et lækkert farvekort (pris 56.-), og da min mor var i huset (havde passet Julie mens vi var på arbejde), kunne der vælges farver sammen med den turkise.

Nu er garnet bestilt og jeg kan kun vente på at det kommer frem til huset. Garnet virker på prøverne meget lækkert, så jeg glæder mig meget til at strikke med det. Slet ikke hårdt og stift som shetlandsuld godt kan være inden det er skyllet op. Så snart kan jeg komme igang med Promenade, et sjal jeg har lovet at lave til min mor. Hun gør så mange ting for os at det er dejligt at give noget lækkert og hjemmegjort tilbage.


PÅ sygefronten er der bedring, Julie er meget hæs og hudløs under næsen vil ikke have vaseline på, men moderen prøver indimellem alligevel. Der pudses fortsat næse - ja det vil sige hun kan ikke finde ud af puste ud gennem næsen - så der tørres. Feberne er væk og imorgen skal hun med mig på arbejde. Mine søde kolleger er informeret og de løb ikke skrigende væk. Heldigvis kan hun se film eller spille Oline på nettet - hvilket altid er et hit. Så mon ikke det går. Det plejer at være sværest for mig for min koncentration skal pludselig være både på hende og på patienterne. De bliver dog ikke ladt i stikken.


Forhåbentlig kan hun komme i børnehave på fredag og så er det jo weekend igen.

tirsdag, september 04, 2007

snøft min næse løber Moar!!!!

Jeg har som overskriften antyder et meget forkølet barn. Hun er næsten flydende. Det betyder at vi kørte hjem fra sommerhuset her til morgen og så har det ellers stået på film, læse bog og putte på sofaen. Alt sammen med moar!!! inden for rækkevidde. Bare jeg rejser mig for en kop kaffe eller lige en kig på lidt blogs, så kaldes der MOAR"!!!!!!!!

Jeg er løbet igen.

søndag, september 02, 2007

Super strikke besøgsdag

Sikken dog en mærkelig overskrift, men det er lige hvad jeg havde lørdag eftermiddag.

Ingrid og Line

Line som jo er flyttet så langt væk at hun ikke længere kommer i vores strikke-cafe havde inviteret os ned i hendes nye hjem. Et hus i en lille landsby med små vinduer og en hoveddør der er ret lav. Et dejligt fristed, hvor de nok skal falde helt til.



Karen og Bettina

Hun havde lavet lækker frokost og derefter kom strikketøjet frem. Tina fik lov at låne strikkestolen, det ser ud til at den er rigtig god.

Lisbeth og Tina


Tak for en dejlig eftermiddag og det er helt sikkert ikke sidste gang vi mødes enten det ene eller andet sted. Vel Line?


Inge og Githa

Jeg er nået længere med Tutti Frutti, men nu er jeg løbet tør for det røde garn. Så skulle nogen ligge inde med et nøgle rød farve 15 i Baby og Hosegarn fra Løve, så er jeg meget interesseret. Jeg har ikke længere bandarlen så indfarvningsnummeret er en by i Rusland.