onsdag, marts 30, 2011

en skævt sjal.

efter at have set mange smukke udgaver på Ravelry, måtte jeg bare igang med denne opskrift: study stribed shawl. Det at vælge farverne var næsten sværste, men jeg er endt med noget lagergarn: et bundt silke/uld og en nøgle Langs strømpegarn. Og jeg er godt tilfreds!

IMG_1192

tirsdag, marts 29, 2011

Mere feminin strik

Bogen blev i søndags bestilt hos saxo.com, som idag leverede den med posten. og jeg glæder mig til at strikke efter flere af opskrifterne.IMG_1188

Der er jo allerede købt ind til denne, dog i en udgave med kun 2 tråde og ikke 3 som i opskriften.IMG_1189

Jeg tror jeg kommer til at slå op i aften i strikkecafeen.

Jeg slog i går aftes ellers op til en asymmetrisk sjal, men det har jeg pillet op igen. Farven var forkert.

mandag, marts 28, 2011

isblå poncho

en lille kort forårs poncho er hoppet af pindene. den er lavet som Liselotte skriver på Ravelry. jeg har strikket med 3 tråde: 1 tråd blackhill lammeuld, 1 tråd cashmere 28/2 og 1 tråd isager alpaca 1. vægt: 200g.

IMG_1187

søndag, marts 27, 2011

Middelfart-messe

Ja, så er jeg hjemme igen, efter en dejlig dag i slaraffenland. Tænk lutter kreative mennesker og boder med guf til mange timer. Ankom på minuttet kl 9.00IMG_1168 Og blev straks indhentet af Tineke!

jeg er ikke god til at gå rundt og tage billeder, men nogle damer kender mig godt og de må så holde for. de geilske damer er altid gode for smil og pjank.IMG_1169

IMG_1170

Jeg fik købt noget andet end jeg kom for, men tomhændet vil jeg ikke kalde det.

Fik hilst på en del blogger, og det er altid hyggeligt. Tak for en dejlig dag, nnu er der farver, solskin og smil i hjertet.

IMG_1172IMG_1173IMG_1174en smuk quiltIMG_1177filt til spiral knapperIMG_1178en ønsket bogIMG_1179poncho til JuileIMG_1183overslyngel til mig IMG_1184garn til en poncho a la Yt, desværre var bogen med modellen udsolgt, så jeg skal på jagt.IMG_1185en poncho som er ottekantet og med knapper. Den skal ses på. Jeg har lånt dette billede på uldbutikkens facebook side.

untitled

sommer–sommer-tid

I dag er dagen hvor jeg sammen med 3 andre strikkende kvinder drager til Middelfart. Og så er det jo natten hvor vi går over til sommertid. Så jeg sætter mit radiostyret vækkeur til den nye tid og håber den skifter inden, og min telefons vækkeur til gammel tid. Telefonens ringer, jeg kigger på mit armbåndsur, står op, gør mig i stand, sætter vand over et en kop kaffe og får kigget på uret på ovnen.

Åh nej!!! i min iver er jeg nu stået 1 time for tidligt på, tjekker armbåndsuret og jeg kan åbenbart ikke klokken.

Så mon det hedder sommer-sommer-tid nu!

Nå, men jeg gider ikke gå i seng og starte forfra om 1 time, så jeg surfer lidt og finder om lidt strikketøjet.

Frk.  klokken er her, hvis du er blevet i tvivl om tiden: http://kiw.dk/

fredag, marts 25, 2011

Bare fordi!

Jeg fik kæmpe portion papegøjetulipaner af en kollega forleden. bare fordi jeg er som jeg er, skrev hun i kortet.

IMG_1166IMG_1167

De spreder forår og glæde midt i stuen. Jeg valgte at lade alle 50 stå sammen. Sikken et brus!

IMG_1162

Rigtig god fredag til dig og dine!

onsdag, marts 23, 2011

tiden flyver

og der er meget jeg ikke får gjort, men hvad pokker, det er forår og livet er skønt.

Om tirsdagen i strikkecafeen har jeg fået strikket videre på min lyseblå poncho, så den er da vokset noget. I aften vil jeg sætte en lang wire på pinden og prøve den, så jeg ved hvor lang den skal være. Jeg tænker den skal gå til lige forbi albuen eller sådan cirka.IMG_1158

Og så glæder jeg mig til søndag, hvor bilen kører til Messe i Middelfart. Åhhhh, det bliver så godt med følgeskab af glade strikkedamer.

fredag, marts 18, 2011

åh nej, ikke igen

Her til morgen havde hr. Frost igen været forbi. Nu gider jeg ikke mere vinter og vinterlignende ting. Jeg vil forår og varme. SLUT NU!!!!!IMG_1156

torsdag, marts 17, 2011

vi gentager successen!

I går havde Dan og jeg 15 års bryllupsdag og vi har besluttet os for at tage for 15 år mere. En lille sjov leg startede da vi lærte hinanden at kende for knap 20 år siden. Vi lavede en mundtlig kontrakt først på 3 mdr, så 6 mdr, så 1 år eller 2. når perioden udløb satte vi os ned over en midag og genforhandlede. Sådan gør vi ikke mere, men alligevel husker vi begge den lille leg og vi har tænkt os at forlænge igen. Denne smukke buket havde han med hjem.

Tak skat!IMG_1154

uhhh, mine ynglingsblomster: franske anemoner og bonderoser!!!

tirsdag, marts 15, 2011

hvad moder hun gør

til jul forærede vi min mor et kit på Dacapo af Hanne Falkenberg. en trøje hun længe har sværmet om. Nu har hun være flittig gennem vinteraftenerne og her er så det flotte resultat. Jeg har vasket den og nu er den tør. Jeg ved at den vil blive brugt og passet på. Jo, jeg har ikke mine kreative gener fra fremmede.IMG_1147IMG_1150IMG_1151
og hun har allerede fået andet på pindene- hun er vist bleet lidt bidt af strik igen.

Up-date: farvekombinationen er nr 3 med oliven. der kan vælges mellem oliven eller blå, men man skal sige det ved bestilling, da begge farver ikke er i kittet.

mandag, marts 14, 2011

savner at blogge

jeg har egentlig ikke noget på hjertet, ikke noget at fremvise, men jeg har i flere dage haft lyst til at skrive et indlæg. men ike kunne finde noget at skrive om. Så afhængig er jeg efterhånden af min blog.

Hverdagen går sin vante gang, og dog, for igår mens Dan og jeg var på messe i Vejle, blev Julie syg hos mine forældre med opkastninger. og det bliver ved, hun kan intet holde i sig. ikke engang lidt vand. Det svier i maven og hun er tørstig, så hun drikker vand stille og roligt vel vidende at det kommer op igen lidt senere. Så nu tager Dan og hende dagen idag sammen og så tager jeg over i morgen. Forhåbentlig vil hun snart kunne holde lidt indenbords. Så hun kan få lidt kræfter.

søndag, marts 06, 2011

mine egen flower power pige

På skiferien købte Julie hendes udklædning og hun var ikke i tvivl om hvad hun skulle vælge.IMG_1138

Så igår da der var fastelavnsfest i hallen med mindst 300 børn, så drog hun afsted klædt ud som flower power barn med peace-tegn i ørene og om halsen. Bemærk garnet som pandebånd. Der er flettet en påskelijle i bagpå.IMG_1141

Hun skal også til fastelavn i morgen i sfo’en, så nu ligger det klart i en pose.

lørdag, marts 05, 2011

poncho a la slagtenhelligko

Liselotte har på Ravelry skrevet hendes grundtanker om hendes poncho Nice one. Så dem har taget til mig og gået igang med en sart blå. Den bliver lige til at have over skuldrene på en forårsdag i stedet for en jakke eller trøje. Uhhh det bliver dejligt når man kan smide vinterjakken. og dagen idag giver allerede nu smag af forår.IMG_1136

Jeg strikker med 3 tråde: lammeuld, cashmere 28/2: begge fra Ganrudsalg.dk og isager alpaca 1 på pind 5,5

fredag, marts 04, 2011

ligeved og næsten

Sent i aftes lukkede jeg af på min farverige hals-dims og smuttede i seng. Her til morgen måtte jeg lige prøve den, men jeg har lukket for løst af, så den skal jeg lige pille op og stramme. Men ellers er den vist blevet rigtig i størrelsen, skal skylles op og tørres inden den falder rigtigt. Der er gået 2 ngl geilsk tynd uld og 2 ngl drops delight. IMG_1135

torsdag, marts 03, 2011

Fanø!!!!!

så oprandt dagen hvor der skulle bookes til Fanø-festivallen og så var hjemmesiden nede de første mange timer. Heldigvis kom der hul igennem og jeg fik meldt mig på de 2 korte workshops jeg gerne ville. Nemlig oldemors firkanter og patent med Geil. Og så skal vi i år deltage i festmiddagen lørdag aften. Det bliver en forrygende weekend og jeg glæder mig!!!!!!!!!

I får lige et billede fra sidste gangIMG_5064

onsdag, marts 02, 2011

Farverig og fiberrig

Jeg er gået igang med Inspira Cowl ( opskrift gratis på Ravelry), i dobbelt garn af geilsk tynd uld og drops delight.

IMG_1133

Hold da op der er knald på farverne, man bliver vildt glad af at strikke det, måske også fordi jeg ellers lige har strikket sort.

tirsdag, marts 01, 2011

Spindelvæv

Jeg har strikket endnu et Terra af Jared Flood, nr 4.

Det er sort og spindelsvævstynd. vægt 130 g, fordelt på 80g cashmere-merino-viscose og 50 g cashmere-lammeuld.

IMG_1130IMG_1131