søndag, maj 29, 2011

mens jeg venter

IMG_1297

jeg lavede halskant og så en tur i vaskemaskinen med toppen, nu hænger den og tørrer og har faktisk rettet sig en hel del. Længden, der manglede, er nu til stede og faldet er smukt. Mon ikke kanten bliver en rillekant med huller eller en hæklet muslingekant.IMG_1298

Men mens den tørrede var jeg helt forvirret, hvad skal jeg så gå i gang med. Jeg startede på Yothakas tunika af karen noe i noget lækkert ganr fra lageret, men efter 5 cm pillede jeg op, det blev for fast.

Så lavede jeg strikkeprøve til Vitamin D, og besluttede at det planlagte garn var forkert.

Så slog jeg på til patent med noget orange garn af Hanne Falkenbergs, men nu var farven forkert.

Frem og tilbage var garnskabet og til sofaen lettere frustret, og så blev det Paula fra Mere feminin strik der kom på pindene, garn købt på Middelfart messen. Og det passer fint mens jeg venter.

IMG_1299

lørdag, maj 28, 2011

prøve-tid

så kom jeg så langt, jeg skal nu til at beslutte den nederste kant. jeg mangler dog også kanten i halsen og på ærmerne, men det er bare en lille rullekant.IMG_1295

Det skal være en kant, der giver noget længden, for jeg synes den er for kort. Nu ved jeg godtnok ikke hvordan garnet falder efter vask, men jeg vil gerne have den længere. Jeg tror dog at jeg beslutter mig for ribben som i opskriften, lidt anden facon end jeg plejer og det er godt med lidt fornyelsen.

IMG_1296

faktisk kunne jeg jo lave de andre kanter og så skylle den op inden jeg endeligt beslutter mig for ribben.

onsdag, maj 25, 2011

Sage remedy Top

denne model mødte jeg på Ravelry for flere år siden og den har spøgt lige siden. Nu har jeg kastet mig ud i den, men da jg ikke ved hvordan jeg vil have den nederste kant, strikker jeg foreløbig uden og så kan jeg altid samle op til sidst og strikke den kant jeg vil.

IMG_1293IMG_1294

strikker i babyalpaca-bomuld fra garnudsalg.dk. mums det er lækkert! Det viste stykke er et bundt på 100 g.

søndag, maj 22, 2011

Marie marie marolle!

Så lykkedes det at få strikket denne model færdig. og jeg glæder mig til at bruge den, den var sej at strikke men jeg kommer til at bruge den meget. Måske mest som vest da den er hel-ulden. Strikket i garnudsalgs: Blackhills lammeuld, forbrug 210 gram farve Ilter. Eneste ændringer: pind 3 og så strikket 7 cm længere.

IMG_1286IMG_1284

Modellen er Design-club: Marie.

torsdag, maj 19, 2011

færdig og dog!

så er sjalet færdig, men ikke vasket og blokket. det må vente til efter næste gang jeg har andet strikke-vask.

knap 1 nøgle af hver farve. de 2 lyse i 2-trådet geilsk bomuld-uld og den mørke i den 3-trået også fra geilsk

IMG_1282

onsdag, maj 18, 2011

på kant med

jeg er nået et godt stykke på kanten og jeg er begyndt at synes om den mørke farve til sjalet.IMG_1281

tirsdag, maj 17, 2011

pause-strik

jeg har med vilje glemt marie i sommerhuset, håber at det giver lidt lyst til at strikke rib igen.

Så et lille sjal fra Rasmila i geilsk bomuld-uld er på pindene. de 2 lyse blå er den 2 trådet lagt dobbelt og den mørkeblå er den 3-trådet enkeltvis. Jeg er lidt spændt på hvordan en mørk blonde vil gøre sig, nu prøver jeg ihvertfald!

IMG_1278

søndag, maj 15, 2011

slow motion

alt her omkring foregår i slow motion, men mest af alt mit strikkeri. Dog sker der lidt, så Marie begynder da, at ligner noget, der bliver færdigt i denne måned.

Jeg er ved bagstykket som bare er rib hele vejen ned.

IMG_1274

Forstykket var lidt sjovere at strikke!IMG_1275

onsdag, maj 04, 2011

er begyndt at strikke igen

det har faktisk været svært at komme igang med at strikke igen, lysten er ikke dne største, men nogle gange  hjælper det at lave en indlæg på bloggen så kan jeg selv følge fremskridtet. Marie var med i strikkecafe i går, så nu sker der lidt.

IMG_1272

den ser meget smal ud i tajlen, men det er altså ribben der snyder, når ryggen ikke er strikket endnu. men jeg skal lige have den 5-8 cm længere end modellen tror jeg.