tirsdag, august 28, 2012

hvad et kram kan gøre!

Idag efter formiddagens besøg på hospitalet, hvor vi endelig har fået en diagnose, nemlig en blodprop i hjernestammen, og hvor jeg lige rundede stationen for at købe et klippekort til barnet, blev jeg stoppet af en dame som spurgte om jeg var den jeg var. Hvilket jeg jo kunne bekræfte.

En trofast læser af bloggen som gav et dejligt hjerteligt kram af den ægte slags. Tak Nicole – det varmede meget mere end du forestiller dig, og jeg fik lidt solskin under huden, der ihvertfald gjorde dette indlæg muligt.

IMG_3006

smukke chokolde-overtrukne æble i Las Vegas. Jeg har besluttet mig for at stoppe med slik og kage fra i dag og til Dan er hjemme. han kæmper en langt hårdere kamp end min – så hvis han kan, så kan jeg også!

Det gjorde et kram for mig idag !

søndag, august 26, 2012

Absolut nul strik!

siden tirsdag d 14. august har jeg ikke strikket en maske og heller ikke fulgt med på strikkefronten i universet.

Først skyldtes det en fantastisk tur og kongres i Las Vegas – og derefter ramte livet os lige i Solar Plexus, da min mand tirsdag morgen røg afsted med blå blink, mistanke om blodprop i hjernen. han er fortsat indlagt, sengeliggende 98% af døgnet, diagnosen er fortsat ikke endelig, der er begyndt at være en anelse reaktion i venstre side hvor han er lammet fra skulderen og ned. Heldigvis er hovedet og hukommelse ikke ramt.

Hverdagen i vores lille familie er pludselig vendt op og ned og vi famler os fremad. Forsøger at få enderne til at hænge sammen så livet fortsat fungerer primært for Julie.

Strik og garn er absolut ikke noget jeg har lyst eller overskud til. så jeg pakker det helt væk den næste tid og måske bloggen også får en pause!

Vi holder humøret oppe bedst muligt og håber på at når vi kommer til jul, så er der en mere normal hverdag igen.

Las Vegas

et by der aldrig sover – larmer markant mere end New York – og hvor alle ideer føres ud i livet, lige gyldigt hvor tosset de er. Luksus over alle grænser var hotellet og selskabet.

IMG_3104

Min suite lå oppe på 27.etage med udsigt til The Strib. en suite med alt hvad man kunne ønske sig og lidt til.

Søsterhotel til the Venetian – de var bygget sammen via casino og butiksarkader, så det virkede som et stort kompleksIMG_3136

IMG_3094

dette billede er taget indendørs på 3. etage, hvor der også lige var en Canal Grande!

IMG_3008

og Markuspladsen! Billedet taget meget tidlig morgen – vågen grundet jetlag!

fredag, august 17, 2012

Las Vegas

Efter en lang dag på kursus, var det dejligt med en udendørs restaurant, hvilken man ikke ser meget af herovre! Hyggeligt selskab med kolleger og mexikansk mad.

tirsdag, august 14, 2012

Måske årets bedste strik!

 

Lemon af Helga Isager er færdig og den er en vinder allerede! Så snart jeg havde lukket sidste maske af, overvejede jeg allerede nr 2. Strikket i garnudsalg.dks blackhill lammeuld, forbrug 247 g. Stortset ingen montering, sjove teknikker. En absolut vinder!!!!

IMG_2959

søndag, august 12, 2012

OL-medalje!

Sweater medal

så kan jeg godt lune mig når den kolde tid kommer!

IMG_2953IMG_2956

IMG_2957

Model: jakke nr 3 fra bogen Nordiske masker. strikket i spinni og alpaca1 fra isager.

lørdag, august 11, 2012

I did It!!!!!

hold da op, hvor mine arme er trætte nu – jeg er færdig med mit OL projekt og den snurrer i vaskemaskinen, så jeg må vente med at gå i seng ½ time endnu.

Jeg var ellers ved at opgive i eftermidags, hæklningen drillede og jeg kunne ikke montere ordentligt og tælle til syv stangmasker osv. Men godt med en god gammeldags stædighed.

Så snart den er tør i morgen skal jeg nok flashe den, jeg har endnu ikke prøvet den ,så jeg er også selv meget spændt.

torsdag, august 09, 2012

så skal der arbejdes!

I dag er ferien slut, hverdagen kalder, jeg ved at der er super travlt de næste 3 arbejdsdage, da jeg derefter igen er væk 1 uge, mens jeg tager på kursus.

Manden er blevet opereret og fået fyldt olie på, så nu skal det så være der i ca 2 mdr, inden det skal ud igen, imens er synet næsten ikke eksisterende på det øje, foreløbig har han klap på, så lige nu er der ingen forskel. Der er kontrol i dag og så må vi se om de er tilfredse foreløbig. Han selv er ved rimelig godt mod. Mindre smerter end sidst, har været hjemme i nat.

mit OL-projekt trækker tænder ud, jeg hækler og hækler så jeg er helt mør. mangler nu kun 5 6-kanter og 4 ½-6kanter og så lige al monteringen og der er rigtig meget. Hvis jeg er heldig så når jeg det forhåbentlig til søndag aften. Skal på knappejagt lørdag.

tirsdag, august 07, 2012

Gentagelse

I dag gentog desværre det der skete sidst Dan var ved øjenlægen, nemlig en akut indlæggelse og igen en ny operation på øjet i morgen tidlig. Så prøver de med olie i øjenæblet, det skal så opereres ud igen om 2 mdr, så det har lange udsigter med hans øje, og om det bliver godt vides vist ikke.

Sådan startede hverdagen her, Dan nåede aldrig på arbejdet og nu hænger der igen en seddel med: lukket pga sygdom! ØV!

med til en fødsel!

i givskud zoo oplevede vi også på absolut tættest hold en fødsel. På vores 2. safari tur var der en guanako (ligner en lama), der gjorde lidt mærkeligt, så jeg syntes vi lige skulle kigge lidt på den.

Lidt efter stak 2 forben ud og hun havde tydeligt veer. Vi fulgte fødslen hele vejen, og mange andre gjorde det samme, så der kom prop i anlægget. I lang tid var forben og hovedet ude og det hel gik ligesom i stå, heldigvis fik moderen veer igen efter 10 min og så en lille kalv til verden. Der gik lang tid inden den kom på benene, så det nåede vi ikke. har tjekket deres hjemmeside, den har det fint!IMG_2862

 

IMG_2949

undskyld kvaliteten, de er fotos fra video, taget med kamera på skærm. Gider ikke blande youtube ind.

Nøj–en god ferie

vi har haft!

IMG_2937                  Solnedgang den sidste aften ved sommerhuset!

Nu hvor der kun er 2 dage tilbage af min ferie og manden starter i dag, så pakkede vi “sommerhuset” ned i bilerne og drog hjem igår. Feriens 1. dag med næsten heldagsregn.

Vi har hygget os, med gæster, med golf, med udflugter og ikke mindst hinanden. Nu er det så tid til status og vi er alle eninge om at det har været en super ferie. vejret har vi været rigtige heldige med, fik ugen med fuld sol og resten har været dejlige dage hvor hvis der kom regn kun kom en enkelt lille byge.Som f.eks vores tur til det jydske-fynske, hvor vi fik en byge på Sjællands Odde på vej til Molslinien og da vi igen parkerede ved sommerhuset flere dage senere kom der torden. ( der kom dog også en i Silkeborg mens vi spiste is fra Okkels, men vi stod under en markise og straks efter skinnede solen igen)

IMG_2803

Feriens nok største oplevelse var vores morgenvandring i Givskud zoo. Her fik vi fodret næsehorn og kløet dem ved øret. Hold da op hvor hånden blev sort af dem, men sjovt at havde haft hele hånden inden i munden på et dyr på 2,5 tons. (de har ikke fortænder, så de kan kun klemme let med læberne.)IMG_2822IMG_2824

lørdag, august 04, 2012

OL-Status

Nu er vi ved at være halvvejs gennem OL og jeg er ikke helt halvvejs!
Den forgangne uge er blevet brugt med en Jyllands og Fyns tur, hvor jeg ikke har strikket. Så nu må jeg vist få lidt fart på pindene!