tirsdag, oktober 30, 2012

tiden går

mon ikke! jeg kan slet ikke nå at følge med på alle fronter. Jeg bruger rigtige mange kræfter og tid på mit arbejde, især Cerec, som er sjovt og udfordrende. Derfor falder jeg om bare jg kigger på sofaen, hvilket absolut ikke er en fordel når man strikker. Hvilket jeg så ikke gør så meget. Men jeg er dog igang med en bluse for en kollega, der har valgt en stor-blød model i ANGORA. Garnet er købt hos garnudsalg.dk og det er så lækkert. Jeg er ved at være nede ved hoften, så i morgen kan jeg måle om det er tid til kant eller hvordan. der skal også lange ærmer i.IMG_3217

I fredags-lørdags var jeg igen på kursus og en kvindelig kollega havde en meget smuk strikket bluse på, med stjernemønster i angora strikket ind i noget tweed garn. Nå, men undervejs ville en af de mandlige deltager refererer til den kvinde, kunne ikke huske hendes navn, så han sagde: du der, med sarah lund sweateren!….

tænk at selv mænd nu ved at det er et begreb og alle forstod straks hvad der blev ment!

fredag, oktober 19, 2012

Velkommen til nyt familie medlem

På søndag er der en hvis pige her i huset der fylder 9 år, og årets største ønske var en dværgkanin.IMG_0727

I går flyttede så Xandra ind her på matriklen. Hun er flødefarvet, har brune øjne og lidt lange hår ved ørenes bund. Moren er kendt, faderen ukendt. Pyt. Hun er sød, blød og har allerede smeltet hjerterne her i huset.

Hendes hus er forløbig kun indrettet på 1. sal, men et af dagens programmer er indretning af stueetagen og hendes løbegård.

IMG_0728

Julie er meget glad og trods hun har været væk på lejr med klubben og egentlig var dødtræt, så var Xandras ankomst og indflytning straks en energi-indsprøjtning.

torsdag, oktober 18, 2012

Torsion

Det er navnet på en hue jeg har strikket. den er egentlig et langt rør, som twistes og så strikkes kanterne sammen. det giver en dobbelt hus som i mit tilfælde er ensfarvet på den ene side og stribet på den anden.

Garnet er Geilsk uld-bomuld 3 trådet og mayflower Dream Colour. pind 3½

Jeg ved ikke rigtig om den bliver en succes. i går aftes var den dømt som fiasko, men her til morgen, fortsat uvasket er den måske lidt bedre. Det må tiden vise. Jeg har pillet bindetråd ud, så den også kan bruges som halsrør, og det er måske det den ender med.IMG_3198

IMG_3200

IMG_3201

undskyld rodet på billederne.

fredag, oktober 12, 2012

Tøsestrik!

det hedder Annette Danielsens nyeste bog, og Julie valgte som den 1. model hun ønskede sig Pistacie. Nu er jeg færdig, den er vasket og prøvet og passer. Barnet udbrød trods feber og influenza: Tak mor, det er fed og jeg elsker den allerede! Str. 10 i lang udgave. fulgt opskriften til punkt og prikke. strikket i originalt garn tvinni og alpaca1 fra Isager, bortset fra at den blå tvinni er en duo merino.

IMG_3197

søndag, oktober 07, 2012

halloooooooo–er der liv?

Jo en anelse er der vel altid – men det er ikke præget af overskud og strik.

Så på adskillige uger har jeg foreløbig kun strikket bullen og 1. ærme på Julies Pistacie. Mon ikke jeg kan få slået op til ærme nr 2 lidt senere idag. jeg er ikke vild med mit strik – synes det slet ikke bliver så jævnt som jeg plejer, men nu må det blive som det kan og så plejer en vask jo altid at hjælpe en del.

IMG_3195

På tirsdag skal jeg til strikkecafe for 1. gang i rigtig mange uger og jeg glæder mig som et lille barn. jeg savner mine tirsdags veninder, savner samværet, strikket, snakken og omsorgen. Så lige meget hvad naturen finder på, så kommer jeg. Force majure vil ikke findes på tirsdag.!!!!!! BASTA.