søndag, september 29, 2013

endelig lidt fra rokken

jeg fik idag endelig tvundet det jeg længe haft haft på rokken færdigt. det er en blanding af seacell, falkland, Bfl og finuld. farverne er rigtige sommeragtige.

IMG_3864

vægt 113g. løbelængde: 625m

lørdag, september 28, 2013

Svalehalehue

På Fanø købte et lille kit fra Kastaniestrik på denne hue. Jeg har hygget mig med at strikke den da mønstret var nyt for mig! Så måske det bliver en hue til mig måske til Julie! Forbrug ca 40g i den store str( 56 cm). 

Mr. Schødt himself

Så fik jeg lov til et snapshot! 

fredag, september 27, 2013

Dans fødselsdags sweater

Da min mand d 10.9 havde fødselsdag fik han en pakke med garn til en Islænder.

Nu er det strikket færdig, faktisk var den det allerede i tirsdag, men ejg har først hæftet ender i dag. den er ikke vasket endnu, da jeg ikke turde putte den på ginen efter vask, jeg tror ikke han vil synes om at der kommer knæ i blusen!.IMG_3860

Model: Riddari, efter min islandske bog, ( som nu er udkommet på dansk). lett-lopi. den blå i bærestykket er mere støvet denimblå end på foto. Forbrug ialt 500g.

Han er lidt overrasket over at den er blevet færdig så hurtig, men det var også mit Fanø projekt, faktisk nåede jeg begge ærmer og de første runder af bærestykket den weekend. så strikket på 8 dage.

torsdag, september 26, 2013

Fanø del 2 2013

Jeg havde meldt mig til workshop hos Sidsel Sangild, emnet var boble og flæser i hækling. Den blev afholdt lørdag formiddag i Victorias palace. En rigtig hyggeligt lokale og med en super glad Sidsel, der kastede os ud i hækling med det samme, ikke så meget snak bare hygge og nye metoder. en super workshop!

IMG_1240IMG_1243IMG_1244IMG_1245IMG_1246IMG_1248

Jeg fik virkelig lært noget, også at kombinere hækle og strik – især bobler i strik bliver meget nemmere hvis de hækles!!!

Fanø del 1 2013

 

Nu er jeg endelig ved at falde ind i hverdagen igen og derfor har jeg plads tilat skrive om en fantastisk tur til strikkefestivalen på Fanø.IMG_3833

Jeg har været afsted sammen med nogle fra min ugentlige strikkecafe, for dem var det første gang, og min 3.

Vi havde desværre sygdom hos Lisbeth, så vi kom kun afsted 5 stk, men hold da op hvor v bare har haft det super sjovt og rigtig godt.IMG_3845

Jeg havde lejet et sommerhus mellem sønderho og vandet, og det var perfekt, stort pænt rummeligt, hyggeligt med 2 gode terrasser, hvor vi mange gange sad ude og spiste froksot og eftermiddagsstrikkede. Vejret var virkelig med os den weekend. IMG_3841

Vi kravlede i den monsterhøje klitter den 1. aften vi ville lige ned til vandet – men snydt blev vi for, trods vi gik langt så blev vandet ved med at være langt væk. Klitterne ligger langt ind på øen i det område. Og dyrelivet var også i hopla, vi fik besøg tæt på huset af denne Bambi og har set rigtig mange små harer, hvilket jeg ikke husker fra de forrige gange.IMG_3840

Tusinde tak en million trillion gange til Kirsten, Tina, Inge og Bettina for denne super weekend!IMG_3836

På vejen hjem rundede vi lige de hvide mænd i Esbjerg, dem har jeg altid gerne ville se, men ikke tidligere kunne overtale mine medkørere om et lille smut.

IMG_3853

ps. der kommer indlægg om strik og garn senere.

tirsdag, september 03, 2013

Julies nye ride-sweater

 

strikket i lett-lopi efter deres jubilæums-opskrift, som ligger i en gratis engelsk version på deres hjemmeside (istex.is).

IMG_3824

mandag, september 02, 2013

Skråplan

i foråret teststrikkede jeg denne model for Geilsk.dk, der er både en åben og en luket model. Her blev det den åben, en cardigan i halvpatent, med en lille lomme. Det er ifølge dattteren en dejlig trøje. Strikket i geilsk bomuld-uld, et super garn til børn og andre uldsarte.

IMG_3820

søndag, september 01, 2013

Strikke panik

Vi er et kort smut i sommerhuset fra igår eftermiddagen og så hjem i dag inden aftensmad. Så jeg medbragte bare garn til ærme nr 2, men allerede kl 8 i morges var det færdigt! Og nu har jeg ikke noget garn af nogen slags heroppe, så jeg kunne strikke et eller andet! Og det er lige begyndt at styrtregne! Øv øv og atter øv.