lørdag, juli 26, 2014

En sej start

For længe siden købte jeg endnu et kit fra Geilsk, nemlig blomsterskrud, et smukt sjal. Flere gang har jeg haft taget det frem men hver gang lagt det på hylden da det strikkes nedefra og de først 2 pinde er super seje at komme igennem, men nu kom det med i strikkekurven til sommerhuset og det eneste andet projekt kom afsted uden opskrift, så enten nul strik eller et grundigt tag dig sammen! Jeg tog mig sammen og er nu kommet videre til pind 10!
Farven er mørk blågrøn, men i aften mørke ser det mærkeligt ud.

Westbourne


En meget let silke sommertop er kommet af pindene, strikket i ITO Kinu, ialt 95 g. Perfekt til disse meget varme sommerdage! 
Den er ikke vasket, så kanten buler lidt

søndag, juli 13, 2014

Endelig knappet


Min sommersky cardigan som har været færdig længe og hvor knapperne var indkøbt samt de første 3 isyet har nu endelig fået de sidste mange i! Julie og jeg holder til i mit krea værelse med lidt små projekter. Hun syr en pung færdig fra håndarbejde og jeg fik syet til en sommerswap jeg er med i samt altså knapperne!

tirsdag, juli 08, 2014

tid til en opsamling

jeg får som du der læser med slet ikke blogget regelmæssigt mere. synes tiden flyver afsted og jeg intet når, men nu vil jeg lige skrive en anelse om mine seneste projekter.
IMG_4209spundet lidt af de fibre fra forrige indlæg
jeg har strikket en bolero efter en drops mønster i silke-babyalpaca garn.IMG_4207IMG_4208

derudover er en babyblue fra hæftet: blue notes, strikket i geilsk bomuld-uld. en absoult vinder!!!!
IMG_0107

en hvid sommertop strikket i italiensk hør og merc. bomuld, rent lagergarn, sjov at strikke og dejlig at have på, men tung af en sommertop t være, vejer næsten 700g.

et par artiskokker muffedisser til Julie, strikket og hæklet på et par dage. garnet er Nordlys fra Viking garn. brugt 50 g.