søndag, august 31, 2014

Hækle start

I sommerferien købte vi ny sofa til sommerhuset og i denne weekend var det meningen vi skulle derop igen, men jeg kom hjem fredag fra arbejde og var snottet ud over alle grænser, så fredag og lørdag foregik med 2 tykke uldne sweater sig dyne, så sommerhusturen blev droppet. Istedet er jeg begyndt at hækle et tæppe til sofaen i det mønster der ligger på Garnudsalg.dk's hjemmeside, kaldet Klodshans. Garnet er 2 tråde af en tynd uld og farverne er et strømpegarn, begge lå på lageret!

søndag, august 17, 2014

Der spindes på håndten

Jeg har flere gange forsøgt med håndten og aldrig knækket koden, men forleden købte jeg en brugt Golding ten af Birthe P. Goldings tene er virkelig kræs for kendere og derfor ville jeg eje den og derfor også forsøge igen med håndspind. Så de sidste par timer er gået med lidt youtube lidt SMS hjælp og en masse kæmpen. Og jeg er ved at knække koden. Dog er mine arme allerede trætte, jeg spænder meget. 
Jeg er så tilfreds med min indsats!

lørdag, august 09, 2014

Blomsterskrud

Så blev sjalet færdig, skyllet op og spændt op, ikke blokket med bare for at få en lige overkant.
Strikket i Geilsk Tweed et lækkert garn som bliver super blødt når det er skyllet op.
Det er et rent ferieprojekt og egentlig slutter ferien i morgen, men jeg var lige på arbejde i onsdags, men jeg tyvstartede jo også med en fredag fri, så det går lige op.

fredag, august 08, 2014

Ellas garn

Mellen Nykøbing Sj og Vig ligger en lille butik der hedder Ellas garn, det er Louise der hjemme har salg af garn og jeg havde lavet en aftale med hende, om at komme forbi i går morges. Der er et netbutik og hun er også på facebook og har hjemmeside.

Jeg købte årets feriesouvenir her. Fandt intet de andre steder jeg har været, så derfor var det godt at der var bid her.
Garn til 3 projekter, hvoraf det ene bliver Driftwood Tee.
Derudover ved jeg ikke lige hvad der skal strikkes af de andre garner, men måske en helt klassisk pullover af det blå.
Dejligt at finde garner der ikke kan fåes andre steder i DK. Dette gælder kun de 2 nederste!

Der feriestrikkes

På sjalet Blomsterskrud af Bente Geil. Jeg har været total monostrikker her, fordi jeg ikke havde andet med i sommerhuset, og godt for det! Ellers var jeg nok startet på noget andet, ikke fordi jeg har noget problem med sjalet men det er varmt at sidde med og blomsterknopperne lidt dumme at strikke. Nu begynder jeg er have en del mindre masker så jeg kan måske nå at strikke det færdig til på tirsdag hvor jeg skal til strik, Uhh det er så længe siden og jeg savner mine strikke-veninder! 
Farven er helt forkert, det er blågrønt.


Er i går aftes kommet hjem fra sommerhuset så nu er der masser af garn og opskrifter i nærheden.