torsdag, september 25, 2014

Indkøb til Julie på Fanø

Jeg fandt dette smukke kit hos Englegarn, og straks tænkte jeg på at det ville sikkert lige være noget for Julie! Og ja hun blev rigtig glad for det. Så nu er lige startet, så det kan blive færdigt inden det bliver for koldt.
Smockmønstret er sjov at strikke og ikke spor vanskeligt. Der er en fin video på youtube fra Englegarn hvor det vises.

Sokker til fruens fødder

I gruppen på Ravelry: ulden farmor har jeg deltaget i en KAL om en hæl, fishlipskissheel. En opskrift til 1 dollar hvor der er en hæl der er nem og ikke giver huller i siderne. Der er også en fin guide til at lave en model af en fod og så bruge den som form hver gang der strikkes en sok, så den kommer til at passe. Jeg har lavet modellen, men glemte den den på min tur til Fanø, så de er lavet efter min fysiske fod.
Garnet er Lorna Lace shephard sock. Mønstret hedder Tadpoles, også fra Ravelry, et gratis et.
Sokkerne skal bo i min spindekurv og bruges når jeg spindet. Det er nemlig forbudt at bruge sok på rokkens tramper.

onsdag, september 24, 2014

Fanø selfie

Jeg var så heldig at Tineke har tid til at komme et smut lørdag og hilse på! Det var så skønt at få krammet og grint sammen.
Og nej vi er ikke en reklame for et tandpastafirma

Fanø 2014

En super skøn weekend er overstået, fuld af grin, garn, god mad, hygge og skønne mennesker! Her kommer nogle billeder af et par af dem jeg mødte og dem jeg hyggede med i sommerhuset i Sønderho.
Lene Randorff
Susanne Dyrholm
Bente og Tineke
En del af strikkedamerne!



fredag, september 19, 2014

Blusen der ville med!

Den tidligere omtalte strikketøj som har drillet og presset mig, ville altså være færdigt, så trods jeg opgav i går aftes så vågnede jeg 1 time før vækkeuret og op stod jeg og begyndte at montere, nu er de sidste sting syet og blusen er puttet i taksen, hverken prøvet eller skyllet op, men den ville altså med til Fanø som bluse ellers var den nemlig blevet hjemme havde jeg bestemt.

torsdag, september 18, 2014

tæt på et døgn tilbage

uhhhh hvor jeg glæder mig til i morgen. Så er der endelig afgang til Fanø og til en af årets bedste weekender. Bare tanken om 4 dage sammen med en masse skønne kvinder og garn er dejlig og når den smukke ø Fanø så er rammen og vejret også nok bliver fint så er det super super dejligt.

Jeg har de sidste dage strikket så meget som muligt på min bluse, troede jeg måske alligevel kunne nå at komme i mål, men nej, jeg mangler ½ ærme og en masse montering, så nu har jeg opgivet og vil i stedet indsætte jagten på hvad der så skal med i strikkekurven. ! ting ved jeg og det er mit hækletøj, tæppet til sommerhuset, det har ligget stille i noget tid og mon ikke det kan få et par rækker i løbet af weekenden. Jeg ved jo godt at det ikke er meget man når at strikke på sådan en weekend, men alligevel har man altid for meget med. Så er det bare!

Hvis du er på Fanø og ser mig , så hils endelig, jeg elsker at møde dem der læser med!

mandag, september 15, 2014

så kom ugen der er længe ventet!

for nu kan nedtællingen rigtig begynde.

På fredag er der afgang til FANØ!!!! sammen med strikkecafeens skønne qvinder, og vi glæder os som små børn til juleaften.IMG_1234

Altså 4 arbejdsdageg der helt sikkert kommer til at gå hurtigt og så 4 dage på Fanø omgivet af dejlige mennesker, strik og garn i et dejligt sommerhus i Sønderho med forhåbentlig skønt sensommer vejr. Det er eliksir for sjælen!

Ses vi?

søndag, september 14, 2014

Drøm eller mareridt

Garnet er en drøm, nemligfra ITO og modellen så jeg i BERLIN, det bliver sikkert og en dejlig bluse når jeg bliver færdig! 
Men indtil da er det et mareridt !!!!!
Jeg keder mig, strikker forkert i mønstret hele tiden, så jeg piller meget op, hvilket er øv. 
Troede den ville være færdig til fredag hvor der er afgang til Fanø, men absolut ikke muligt!