tirsdag, oktober 28, 2014

Islandsk sweater

Jeg elsker at strikke med islandsk uld, det er så lækkert trods det er lidt krads,men det kan noget og derfor fandt jeg mit projekt fra foråret frem igen. Jeg havde pillet det op den gang da det blev for stift, lavede en ny strikkeprøve, nu på pind 5 istedet for 4,5 og det er meget bedre, ned. En str og så ellers derudad, og det går det virkelig! Mangler 2 cm inden bullen er ved ærmegab og så lægges til side, så i aften er der opstart på 1. Ærme. Farven er isblå.

Vulkansk sæt

Forleden lagde Istex nye opskrifter på deres hjemmeside, i gruppen af gratis opskrifter, med en hue og en luffe, inspireret af deres aktive vulkaner.
Julie ville rigtig gerne have et sæt, så jeg kastede mig straks igang, så inden weekenden var omme var der varme til hænder og hoved.
Hvis man strikker begge dele kan man nøjes med et nøgle rødt.

tirsdag, oktober 21, 2014

Julies sæt

For 2 uger siden blev jeg færdig med Julies sæt, men har glemt at vise det, det er blevet taget i brug med det samme, men de sidste dage har det været for varmt. Men det skal nok blive brugt senere på sæsonen.

Kit fra Englegarn, købt på Fanø 2014.

søndag, oktober 19, 2014

Ikke efterårsferie!

Jeg har ikke holdt ferie, men alligevel mærker jeg jo at Julie har haft fri. Vi holdt en forlænget weekend i sommerhuset sidste weekend, dog kørte jeg fem og tilbage til arbejde, men det føltes lidt som ferie.
Resten af ugen er gået med at få købt lidt nyt til hendes værelse, revet et skab ned, samle et nyt rydde op og køre væk. Vinder ikke færdige med det sidste, men det kommer! 
I dag skal der gøres rent og bages, for familien kommer til fødselsdag i eftermiddag. På tirsdag bliver Julie nemlig 11 år og det fejrer vi så i dag.
Veninder og venner var til fest i august, så det ræs er overstået.
Mit strikketøj, Velfærdsmodel fra Geilsk, voksede rigtig meget sidste uge og så prøvede jeg den lige igår, måske den er for stor, så jeg ved ikke om jeg skal pille på til bærestykket eller hvad? Nu strikker jeg ærmerne, men kan mærke lysten er blegnet lidt. Mmmmm! Jeg prøvede modellenpå Fanø og strikker samme str, men jeg husker den sad mere til end min udgave gør. Hvad gør en klog?

torsdag, oktober 09, 2014

reklame for en bog

Marius_Strikkebok_forside_lowres

Marius strikkebogen

Af Vigdis Augusta Yran Dale og SandnesGarn
Udgivet: 20-10-2014
Pressekontakt:
Mette Wibeck
+45 4075 3476
mettewibeck@yahoo.dk

Jeg vil gerne reklamere for en bog som nu endelig udkommer på dansk. jeg har haft lånt bogen på norsk, og faktisk også frosøgt at købe den norske udgave, men det var så dyrt i porto fra andre nordiske lande at jeg opgav, men lige om lidt udkommer den på dansk og jeg kan kun varmt anbefale bogen. der er fine opskrifter og masser af små historier om Marius.