fredag, januar 30, 2015

lidt nyt fra januar

Jeg har været total monogram strikker ( hvilket jeg næsten altid er) på min frakke Classic af Hanne Falkenberg som jeg fik i julegave. Nu er jeg tæt på færdig, mangler montering og kraven. Den har været sej at strikke, og flere gange har jeg tænkt på at starte noget nemt op sideløbende, men nej så fik jeg måske ikke strikket den færdig. Jeg glæder mig til at få den færdig men er nervøs om jeg kan få den monteret ordenligt. Det skal være en dag med ro og fred og god tid.!

Jeg er så igen begyndt at tænke på hvad der skal på pindene og igen som altid er jeg nu i tvivl, mest fordi der er flere jeg gerne vil strikke lige nu:
Maestro, Ravello, Laneway, otto-luffer, bohus trøje. jeg tror at jeg skal lave noget med striber og gerne med mit hjemmespundne, så Ravello eller Laneway bliver nok en af vinderne.

Men på søndag skal jeg på Håndarbejdsmessen i Rødovre og det er jo også altid farligt!!!!!!
Og tirsdag drager strikkeklubben til Louise Hardens butik og holder strikkecafe, meget farligt!!!!

tænke tænke tænke...................................................................................................

torsdag, januar 01, 2015

nedtælling til skiferie

nu hvor vi er nået til 2015 kan vi rigtig begynde at tælle ned til vores kommende skiferie, vi glæder os og vi skal afsted sammen med min barndomsveninde. Vi har ikke været afsted sammen siden jeg fyldte 17 år, så det bliver rigtig sjovt og så skal vi til samme område som dengang.
der er da super vejr dernede lige nu!