søndag, januar 31, 2016

Lone er færdig

Da jeg var til foredrag med Helga Isager ibefteråret købte jeg hendes bog Room 606 og straks vidste jeg at modellen Lone ville jeg strikke. Det har taget sin tid, og især monteringsarbejdet er meget stort. Nu er det færdigt og jeg har endnu ikke prøvet den eller vasket den. Det kommer nok en af dagene. 
Lige nu er jeg bare glad for at den er færdig, så jeg kan få et andet strikketøj, det trænger jeg til! 

lørdag, januar 30, 2016

Nu med tommel

Så fik jeg strikket de mystiske vanter færdige, enderne er hæftet, men de er ikke vasket endnu. Jeg er rigtig godt tilfreds med farverne og størrelsen passer så fint. Eneste ændring er den lille snoet snor ved manchetten, jeg så nogen lave en lille fletning men det blev ikke pænt da jeg prøvede så istedet lavede jeg en snor. Synes det passer fint til.
En rigtig sjov knit a long er slut, så jeg skal måske finde en ny snart! 

torsdag, januar 28, 2016

De mystiske vanter

På Ravelry meldte jeg mig til en KAL hvor der frigives en del af opskriften hver uge! Tidligere synes jeg ikke de var så sjovt, men i øjeblikket er det ret sjovt og resultatet bliver godt!
Sidste del af opskriften kommer i morgen fredag og jeg er klar! Vante nr 2 har jeg strikket de sidste 4 dage, var slet ikke kommet i gang med den sideløbende med nr 1, men pyt, de bliver færdige begge 2 snart!

søndag, januar 03, 2016

Endelig færdig

Denne dejlige trøje af Annette Danielsen er endelig færdig, den har ligget og ventet på at få syet ærmer i i flere måneder, men nu fik jeg det gjort og er godt tilfreds. strikket i Merilin af Isager.

fredag, januar 01, 2016

Sweater til Julie

Julie er vild med farven bordeaux, så da jeg købte en cone hos Garnudsalg så var det med henblik på at strikke noget til hende.
Hun ville gerne have en lidt stor og lang sweater, jeg valgte Daelyn og hun er så glad for den, bliver brugt meget flittigt.

Baldur Update

Nu er vores dejlige hvalp 9 mdr og vi er så glade for ham, så her kommer lige lidt foto spam

Foredrag med Helga Isager

En aften i november eller start december havde Gilleleje Bibliotek inviteret til foredrag med Helga Isager og vi var 5 fra strikkecafeen der drog derop. En dejlig aften med mange mennesker og Helga var så oplagt og spændende at høre på.

Jeg købte hendes nye hæfte room 606 og jeg har allerede strikket en hue og et tørklæde fra den. 
Er igang med en lang patentstrikkede jakke/cardigan fra samme bog, så der er virkelig noget der fik lidt fut i pindene.

Huen er den første hue jeg faktisk kan holde ud af bruge, og jeg bruger den flittigt hver gang jeg går tur med Baldur, det har nemlig trods høje temperature været meget blæsende.

Doodler

En KAL af  Stephen West hoppede jeg med på i efteråret og her lykkedes det faktisk at følge og strikke hver clue hver uge.

Strikket i garn der lå på lageret, især det multifarvet strømpegarn fra Malabrigo, købt i USA, ventede på rette projekt, og jeg er så glad for at jeg valgte at bruge det her.

sjalet er ikke så stort men rigtigt dejligt i halsen når jeg er ude og gå.

Nytårs Update

Først og fremmest rigtig godt nytår og glædelig bag jul, hvis der er flere læsere tilbage!

Jeg har ikke glemt bloggen men jeg ved ligesom ikke hvad jeg skal skrive, så jeg ikke når ret meget kreativt, men sådan er det bare.

Normalt laver jeg jo en helt liste over hvad der strikket og hvor mange meter garn der er brugt, men da jeg prøvede at tælle op, så blev jeg virkelig skuffet over hvor lidt jeg har lavet.

Så en liste men ingen meter opgørelse.

1 frakke
1 tæppe
10 sweatere
5 par vanter
2 huer
3 par sokker
2 sjaler

Så 2015 blev lidt men godt