fredag, januar 20, 2017

Riddari = Ridder

Sweateren til min ridder! For Riddari betyder faktisk Ridder på Islandsk, så det passer jo godt at den er til min mand.
Strikket i Lettlopi, lidt rester og lidt supplering af garn måtte til, eneste ændring er lidt vendepindebpå ryggen øverst oppe så den sidder bedre i halsen. Str S i bredde på bullen, resten i str M

søndag, januar 15, 2017

Garn-mangel

Jeg er jo i fuld gang med mandens Riddari,og jeg var sikker på at mine rester ville slå til, men nej jeg er nu løbet tør for den blå. Så der må indkøbes en nøgle, det bliver bare en anden indfarvning. Dan mener elles jeg bare kan strikke videre med en ny farve, men det bliver grimt tror jeg. Så der er dømt pause til dette projekt. Hvorfor har garnbutikker ikke åbnet om søndagen 😜😜😜

søndag, januar 08, 2017

Strikkepinde

På et tidspunkt i 2016 købte 2 Signature Needles og dem er jeg rigtig glade for, men prisen gør jeg ikke synes jeg skal have flere. Mange har nævnt at Knitpro Zing også er gode og da Bilka havde dem med 25% rabat så har jeg nu købt 3 stk, spændt på at prøve dem.

Riddari på vej

Lørdag morgen reparere jeg Dans sweater så nu kan den lidt endnu, men jeg havde allerede besluttet mig for at der skulle en ny på pindene og jeg fandt derfor alle mine nøgler Lettlopi frem. Det kunne være blevet en multifarvet sweater ud af det, men istedet valgte jeg et par farver hvor eg kun skal supplere med 2-3 nøgler. Lagde det til vurdering hos manden og han valgte at bundfarvens skal være grøn. Her kommer jeg til at mangle bundfarvens til ærmerne ,men det går nok med en anden indfarvning til dem. Så nu er der blevet startet på det første projekt på to-do listen" desværre er jeg allerede også med en i KAL med en bluse jeg slet ikke vidste jeg skulle strikke. Så den kommer på pindene senere på sæsonen.

Året første strik

Forleden afsluttede denne poncho-bluse. Nu er den tør og klar til brug.
Opskriften er fra Tante Grøn, en dejlig butik i Odense som jeg besøgte i starten af december sammen med Tineke og hvor denne model hæng på en gine Og bare kaldte mit navn. Garnet er Geilsk Tweed, forbrug knap 7 ngl. Pinde 3 og 3 1/2.

lørdag, januar 07, 2017

året to-do liste

Jeg har i år skrevet en to-do liste, med projekter som jeg i løbet af de seneste år gerne har ville strikke og som bliver ved med at komme frem i min hukommelse, men som endnu ikke har nået pindene.
Noget er garn noget modeller.

der er ikke noget rækkefølge og jeg ved endnu ikke hvor meget der bliver til noget eller hvor mange andre projekter der sniger sig ind. Det er også ligegyldigt! her er ikke nogen regler.

  • stribede luffer
  • still light tunic
 


  • sort is
  • islænder til Dan
  • Flottenhejmer ( UFO)
  • G(uld) plantefarvet alpaca
  • Madeline Tosh Prairie
  • Exploration Station
  • Pullover af Susie Haumann

nu står det også her og ikke kun på en lap papir der ligger på mit skrivebord.



















Islænderen til Dan bliver nok 1. projekt, da hans elskede Riddari fra september 2015 er slidt tynd og derfor nu har huller flere steder. de vil bliver repareret men det er begrænset hvor længe den holder.
Det bliver samme model i andre farver.