søndag, maj 29, 2011

mens jeg venter

IMG_1297

jeg lavede halskant og så en tur i vaskemaskinen med toppen, nu hænger den og tørrer og har faktisk rettet sig en hel del. Længden, der manglede, er nu til stede og faldet er smukt. Mon ikke kanten bliver en rillekant med huller eller en hæklet muslingekant.IMG_1298

Men mens den tørrede var jeg helt forvirret, hvad skal jeg så gå i gang med. Jeg startede på Yothakas tunika af karen noe i noget lækkert ganr fra lageret, men efter 5 cm pillede jeg op, det blev for fast.

Så lavede jeg strikkeprøve til Vitamin D, og besluttede at det planlagte garn var forkert.

Så slog jeg på til patent med noget orange garn af Hanne Falkenbergs, men nu var farven forkert.

Frem og tilbage var garnskabet og til sofaen lettere frustret, og så blev det Paula fra Mere feminin strik der kom på pindene, garn købt på Middelfart messen. Og det passer fint mens jeg venter.

IMG_1299

5 kommentarer:

Karen sagde ...

Ja, det kan være svært at finde det helt rigtige projekt, men godt at det lykkedes til sidst :-D Der er intet værre end strikkekriser!
Kh Karen

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Den er blevet rigtig flot din Tunika...må man spørge hvor opskriften er fra..Strikkekriser er noget af det værste man kan blive udsat for..Godt du kom over din.

lise sagde ...

Den bliver du glad for.Jeg storbruge min :-)

Britt sagde ...

hmmmm...jeg ville oenske at mit "bare" var strikkekrise, men jeg strikker stadig meget, meget lidt pga ondt i armene....oev....
Men når jeg strikker en bittelillesmule er det faktisk også på den poncho. Den bliver rigtig fin!
:-) Britt

snakkemunn sagde ...

Synes denne var fin. :))