tirsdag, juni 21, 2011

Heidelberg og BensheimVel hjemme igen efter en rigtig udbytterig kursus-rejse til Bensheim, hvor Dentalfirmaet Sirona bor. En gruppe af tandlæger fra forskellige steder i DK, hvoraf jeg kun havde mødt 1 før, blev undervist i digital aftrykstagning og fræsning af fuldkeramiske kroner. Spændende, lærerigt og nu med fantastiske kolleger, som jeg sikkert vil holde kontakt med fremover. Vi var så gode sammen, trods en stor forskellighed som personer.

Heidelberg slot og lidt af byen så vi søndag, men vejret var ikke med os, der var i alt 10 min med sol, så der fotografede jeg og ellers så stod det ned.

Bensheim, hvori vi også boede, lokkede mandag morgen med sol, så en slendretur rundt efter morgenmaden og inden afgang fra hotellet 8.30, blev studeret og fotograferet.

I Frankfurt lufthavn ledte jeg efter strikke-magasiner og fandt
absolut intet!!!!

Men jeg strikkede lidt i flyet så nu er min rustic blev en anelse længere.

2 kommentarer:

Angelikas quilts and knits sagde ...

Jeg var i Frankfurt sidst i maj og travede ogsaa forgaeves rundt i lufthavnen for at finde haandarbejdsrelaterede blade. Jeg spurgte i alle kiosker, men uden held. Meget maerkeligt ?-)

Anonym sagde ...

Det lyder som en fagligt utrolig spændende tur...

Også jeg har været i Frankfurt uden at finde skyggen af et strikkeblad... men heldigvis var der god tid og plads til at strikke på det medbragte i stedet.