torsdag, marts 22, 2012

Annette Danielsen hos Sommerfuglen

så kom endelig den aften jeg længe har glædet mig til. Ind til København og salon K. der var en masse spændte kvinder rundt om borde ca 8 ved hvert. IMG_2578

Annette fortalte om hendes 2 nye bøger, sommerstrik som er kommet og så den nye børnebog der udkommer på onsdag. Smukke modeller, fine detaljer og smukke farver.

Efter 1 times tids tale var det så vores tur, der kunne strikkes prøve på 8 forskellige mønstre som hun bruger blandt andet i de 2 nye bøger. man kunne også kigge og evt prøve alle modellerne. Hun havde stortset alle med.IMG_2579

Jeg undrer mig stadig over at rigtig mange brød op 1 time før det sluttede, men drt skete heller ikke mere. Dog plejer strikkende kvinder at være gode til at snakke og lade tiden flyve. Måske det bare ikke var dagen til det igår.

4 kommentarer:

FruSøglimt sagde ...

Det var da også noget dejligt at glæde sig til. Man må godt være lidt misundelig, dog hvis man bare fortæller det. Jeg må indrømme, at det er jeg. Du er nr.2 som har skrevet om det nu, at det var alle tiders, og hun er god til at fortælle. Må holde lidt øje med, om hun kommer til det "mørke" lidt nordlige jylland, så skal jeg vist have fat i billetter.

Anonym sagde ...

nåååå, så var det derfor Annette Danielsen var med til strik hos Arne og Carlos her til aften :)

Uldbegavet sagde ...

Annette er så inspirerende, og laver nogle pragtfulde ting.
Det var synd at mange gik før tiden, men sådan er det bare nogle gange.

Tine sagde ...

Det lyder vel nok til at have været en dejlig aften.
Annette er altid en fornøjelse at lytte til. Hun brænder så meget for sine modeller og ideer.
Og det smitter heldigvis af på alle omkring hende :-)
Underligt at folk får før tiden?
Kan jeg sørme godt forstå du undrer dig over.