tirsdag, oktober 30, 2012

tiden går

mon ikke! jeg kan slet ikke nå at følge med på alle fronter. Jeg bruger rigtige mange kræfter og tid på mit arbejde, især Cerec, som er sjovt og udfordrende. Derfor falder jeg om bare jg kigger på sofaen, hvilket absolut ikke er en fordel når man strikker. Hvilket jeg så ikke gør så meget. Men jeg er dog igang med en bluse for en kollega, der har valgt en stor-blød model i ANGORA. Garnet er købt hos garnudsalg.dk og det er så lækkert. Jeg er ved at være nede ved hoften, så i morgen kan jeg måle om det er tid til kant eller hvordan. der skal også lange ærmer i.IMG_3217

I fredags-lørdags var jeg igen på kursus og en kvindelig kollega havde en meget smuk strikket bluse på, med stjernemønster i angora strikket ind i noget tweed garn. Nå, men undervejs ville en af de mandlige deltager refererer til den kvinde, kunne ikke huske hendes navn, så han sagde: du der, med sarah lund sweateren!….

tænk at selv mænd nu ved at det er et begreb og alle forstod straks hvad der blev ment!

1 kommentar:

Uldbegavet sagde ...

Ja Sarah Lund har unægtelig sat sit spor i enhver strikkers bevidsthed. Hendes navn er tæt forbundet med stjernen, som jo ellers er et gammelt nordisk mønster, der ikke har noget med TV serien at gøre.
Trøjen til din kollega bliver superflot. Dejlig farve, dejligt garn, man kan næsten fornemme hvor rart det er at strikke med.