søndag, april 29, 2012

Strikkenyt i Hillerød

2 ting sker der på garn-butik siden i Hillerød i den kommende uge.

mandag slår Butik Strik døren op til den nye butik. En mindre, men mere synlig beliggende garnbutik på Frederiksværksgade.

og tirsdag åbner en helt ny garnbutik Fru Pigalopp i Møllestræde med garn og andet brugskunst.

IMG_2624

dejligt når der sker noget forfriskende i byen.  jeg skal ihvertfald forbi onsdag eftermiddag mens datteren er til musik. Hvis ikke før!

et lille indimellem sjal

jeg er ikke blevet bidt at de sidste 2 projekter jeg er gået i gang med ( tværstrikket poncho og margrethe), så derfor har jeg lavet en overspringshandling. Fundet det bundt multifarvet garn jeg købte før jul frem og så laver jeg et sjal i netmønster. helt enkelt. Jeg ved ikke ret meget om garnet, andet det er håndfarvet i USA, består af Rayon og Bomuld, og jeg har 12½ oz. Så måske bliver det et stort sjal måske ikke. men jeg er vild med farverne.IMG_2621

Jeg forestiller mig det vil være dejligt en lun sommeraften over et lys kjole, siddende på terrassen med et glad kølig hvidvin i glasset.

torsdag, april 26, 2012

Finito!

Så er mine “Blå øjne” helt færdig, Modellen er Gåseøje af Annette Danielsen. andre fakta: se forrige indlæg.IMG_2614IMG_2616IMG_2620

onsdag, april 25, 2012

ligeved og næsten

Så fik jeg endelig strikket Gåseøje færdig. den mangler at få syet sidesømmene, men det kommer i aften. Jeg valgte at strikke på Margrethe af Ellen Holm i strikcafeen i går, da jeg havde nået at lukke af lige på gåseøje inden jeg skulle ud af døren. Og jeg gad ikke sidde og sy sammen deroppe.

IMG_2611

Der er strikket i geilsk bomuld-uld, forbrug 4 ngl. Opskriften er i Annette Danielsens hæfte: Sommerstrik, med rettelser på hendes hjemmeside annetted.dk. Jeg skal nok vise billeder når den er monteret, vasket og prøvet.

tirsdag, april 24, 2012

1. koncert med musikskolen

I dag var Julie sammen med hendes musikhold inviteret ud på en anden skole i Hillerød for at spille. Julie har gået til slagtøjsværksted i dette skoleår og de har spillet på alt muligt slagtøj. I Hillerød er der stor tradition for steelband – orkester.

IMG_2608

mandag, april 23, 2012

Mon der er liv?

Jo lidt liv er der vist, men jeg synes tiden bare fordufter imellem fingrene på mig, og det er ikke strikketøj jeg mest bruger tid sammen med. Det bliver lagt væk efter 2-3 pinde hver aften – jeg gider det ikke, men hvis jeg ligger det helt væk så bliver det aldrig færdigt. Måske en strikkecafe i morgen aften kan hjælpe. Det er også mere end 1 måned siden ejg sidst har været afsted til sttrikkecafe.

Hverdagen er bare hverdag – og jeg synes ikke de er så spændende at skrive om her, så derfor har bloggen været meget stille længe. Der er ikke problemer i livet, så bliv ikke nervøs, men bare trummerum.

Dog har den forgangne weekend budt på konfirmation af min mindste niece i går i Holmens kirke. Så lidt underligt at have set noget af Hr. Møllers begravelse derfra og så dagen efter sidde i kirken til en smuk konfirmation med kirken fortsat pyntet med blomsterne fra lørdagens hændelse.

150983_3554526156303_1667163493_2813163_499716050_n

Jeg er sikker på at Clara havde en fantastisk dag – hun var så smuk i al enkelhed og brunchen hun havde valgt på Nimb var, som hun ønskede det. Der var smukke personlige taler, der fik tårerne til at trille på på flere af os.

fredag, april 13, 2012

jo, hverdagen hjalp

på strikkeriet, så nu er jeg kommeet lidt videre på Gåseøje. Jeg har også fundet endnu en fejl i opskriften, og mailet med Annette Danielsen. det er i diagrammet, så tjek for rettelser hos hende, hvis du vil strikke denne smukke model, der er mange fejl!.

IMG_2590

søndag, april 08, 2012

Golf i storm og regn



Efter en påskeferie på golfskole, hvor der er blevet trænet og justeret i mindst 3 intensive timer 2 dage plus flere 4 timers golfspil andre dage, i al slags vejr, så er påsken snart vel overstået!

Jeg har nydt at være ude på området, trods det var svært at holde varmen og en enkelt dag var jeg heller ikke helt tør! Foreløbig har det ikke givet resultater på scorekortet, men det kommer nok!

I dag blev det kun til en hyggerunde med mand og barn i dejlig solskin!

Jeg har ikke strikket noget som helst de sidste dage af træthed og manglende lyst. Min mand har spurgt om jeg er syg, men det trækker slet ikke lige nu. Jeg gider hellere ikke læse på Ravelry eller garnsider, så det er helt bagvendt! Men mon ikke når hverdagen igen fylder mest, så er pindene også klar til motion.

onsdag, april 04, 2012

Gåseøje

Jeg er begyndt at strikke gåseøje fra Annette Danielsens bog: Sommerstrik. Garnet er Geilsk bomuld-uld, 3-trådet! En lækkert garn jeg holder meget af!!!
Nu hvor jeg er igang med mønstret skal tungen holdes lige i munden, så det er bestemt ikke tv-strik.