lørdag, juni 29, 2013

der opstod mangel på garn!

det lyder næsten som starten på en gyser – og det er det næten også. I vinter da der var messen i Rødovrehallen, købte jeg garn og opskrift hos Garngaragen til sjalet Bifrost! nu er jeg endelig kommet godt igang og da jeg var ved takkerne løb jeg tør for garn. UHHHHHHHH!!IMG_3723

heldigvis var lageret leveringsdygtig i geilsk uld af samme farve, ikke samme indfarvning, men jeg kan ikke se forskellen hverken i dagslys eller el-lys, så pyhaaaaaa! jeg manglede garn til 4 takker og 1 pind hvor man samler masker på igen.

IMG_3722

her ses både takker i den ene og anden garn. sjalets farve er mest rigtig på dette billedet. det er mørk petrol!

jeg er gået igang med den stribet kant, så om nogle dage kan jeg fremvise et færdigt projekt, hvilket også er meget længe siden, men energien til at strikke har været på nul, hvilket ikke kun gjaldt strik, i torsdags lagde jeg mig med diverse symptomer på influenza/virus, nu går det bedre!!!! Utroligt hvad 2 døgn under dynen med masser af søvn kan gøre!

4 kommentarer:

ettej sagde ...

Det er et super dejligt sjal.
Min søster har netop også strikket det sjal. - Og hun måtte strikke det lidt mindre fordi hun ellers også ville komme til at mangle lidt "bundfarve-garn".Det er så efterfølgende blevet kasseret, da det åbentbart ikke kunne tåle en koldvand uldvask! Men det er en helt anden historie!

amstrik sagde ...

Øv når krop og sjæl siger fra. Jeg kan nu heller ikke se forskellig det bliver rigtig fint glæder mig til at se det færdig

Flowermouse Design ❀ Lone sagde ...

Sikke et flot sjal - og godt du har et veludviklet garnlager :-) Håber du blir hurtigt rask - der er vidst rigtig mange der er syge i sommer. Ikke så mærkeligt med det møgvejr vi har!!!! God bedring!!!

Uldbegavet sagde ...

Det er så træls, når man får for lidt garn. Der bør altid være rigeligt garn i et strikkekit. Vi strikker jo alle forskelligt.

Håber du er kommet dig over influenzaen.
Sjalet ser lækkert ud. skøn farve.