tirsdag, maj 06, 2014

spinde-update

jeg får ikke lavet meget af de kreative ting i øjeblikket, kan ikke finde tiden, men pyt, alligevel følger jeg med på ravelry, køber garn og læser blogs.

Forleden lovede jeg en præmie til gruppen af danske spindere og jeg lovede det blev artbatts. Dem der ble ti lpræmie er lavet og sendt, men jeg glemte et foto. det blev til 2 stk i lyse blå, hvide og sarte grønne farver. håber modtageren kan lide dem.

Nu i dag da kartemaskinen ikke var sat på plads så skyndte jg mig lige at lave 4 stk i grå,rosa og lilla farver, et mix af mange forskellige typer uld. og jeg er meet godt tilfreds med resultatet. hvornår jeg finder tid ti lat spinde dem er en helt anden historie.IMG_4205

Jeg havde også bestilt lidt fibre og en lynspole samt en superlyntrisse ti lmin rok fra ægbækgård, så i får lige det billede med.

IMG_4206

2 kommentarer:

Diana Kaiser sagde ...

Jeg har det ligesom dig - når heller ikke at lave noget særligt kreativt, men holder øje med andres kreative sysler her og der ;)

Ditte sagde ...

Nu går jeg dig ellers i bedene ;-) Jeg er nemlig begyndt at spinde igen og er helt vild med det.
Ved du om der er planlagt et spindetræf på Sjælland? Jeg kunne virkelig godt tænke mig at møde andre spindere og måske kan man få lidt fif, for det er næsten som at starte forfra, når der er gået 30 år ☺️