mandag, november 24, 2014

Godt garn

En boganmeldelse.

Jeg er blevet spurgt af forlaget Nyt Nordisk Forlag om jeg vil anmelde deres nye strikkebog, og det vil jeg gerne. En bog fuld af huer, vanter, diverse halstørklæder/ cowls. Modellerne er nye med tvist af klassisk, stylet på unge kvinder og en mand, fine billeder både af modeller og enkelte detaljer.
Den anbefaler ikke noget bestemt garnmærke, men beskriver i stedet for type garn. f.eks uld med den løbelængde. Der er i hvert fald et par designs jeg skal have strikket op og jeg tror også Julie kommer med ønsker, når hun har fået lov at kigge i mors nye bog!
 
 

Godt Garn.

30 tidløse accesories

I 30 cool og moderne strikkede projekter forener de to kendte modeller Lily Cole og Katherine Poulton traditionelt håndværk med moderne modeller i overkommelige projekter som vanter, tørklæder og huer. Sammen står de to ”it girls” bag det eksklusive strikfirma North Circular, der producerer håndstrikket moderne kvalitetsstrik.

Bogens strikkemodeller er inspireret af nogle af det mest populære og moderigtige tilbehør, der sælges af North Circular. Hvert projekt har klare instrukser og er smukt fotograferet. Håndlavet behøver ikke at gå på kompromis med stil eller kvalitet.

Katherine Poulton er vokset op med strik og ser værdien i ting lavet med kærlighed. Med dette i tankerne, grundlagde hun North Circular med sin modelkollega Lily Cole.

”Jeg tror, vi alle er mere og mere besatte og afhængige af det sidste nye ... at der er en fare for, at vi glemmer at se tilbage, værdsætte og holde af de fantastiske ting, værdier, færdigheder og traditioner, som tidligere generationer og fortiden kan give os. Jeg er meget optaget af at forene det gamle og det nye ... iført en cool designet hat, der er håndstrikket på old school-vis og med det lækreste uld”
Lily Cole.


Ovenstående tekst er forlagets beskrivelse af bogen. Vejledende pris: 200,00

Ingen kommentarer: