søndag, maj 01, 2016

Den store dag!

I søndags blev Julie konfirmeret i Alsønderup kirke. En dag som vi har glædet os til og som også har brugt næsten alle vores fritimer på at arrangere så dagen blev præcis som Julie ønskede. Fakrisk har hun selv gjort en stor del af arbejdet, blomsterne deltes vi om, men bordplan, bordkort, takketale og mange andre ting gjorde hun, så det blev hendes fest.

Hun var så smuk som en gudinde og jeg tudede flere gange den dag af glæde.og stolthed.

Dagen blev lige som ønsket og trods de værste vejrudsigter blev dagen med sol og tørvejr, lidt vind og skyer. Vi holdt det i telt i haven, og flere gange måtte vi slukke for varmen.

 
Til konfirmationsforberedelse havde de hver især skulle lave en ikon over deres konfirmationsord og en kunstner vejledte dem. Her er Julies ikon, og hver ikon hang i kirken ved dere plads. Vi har en fantastisk præst i sognet og hun har givet de unge mennesker læren om livets gode værdier, medmenneskelighed, troen på det gode og respekt for andre.

4 kommentarer:

Benedicte sagde ...

Fine Julie - hun ser så dejlig ud. Jeg kan godt forstå du er stolt over hende. Dejligt med en præst som forstår at fange de unge og give dem noget med de kan bruge resten af livet.

Chain of Yarn sagde ...

Flot frisure til din konfirmandinde. Og heldigt at i kunne have festen i et telt. Andre steder i landet, var det lidt ringere vejr. En fin ide med kunstneren.

dqpage sagde ...

Tillykke med hende. Smukke billeder .

christunte sagde ...

Stort tillykke med hende! Sikke en dejlig dag.