tirsdag, november 17, 2009

rundt og rundt

begge mine 2 projekter i øjeblikket er bare rundt og rundt. Både idas blomster og Olive, som dog har ligget stille i et stykke tid, men i søndags kom frem under forbrydelsen. Så det er ihvertfald tv-strik om noget. Olive er nu nået til at jeg har taget fra til ærmer.IMG_5309 

Ida blomster bliver meget bred, og også bredere end modellen, men jeg tror og håber på at den alligevel bliver god. Har forsøgt at lokke barnet til at prøve, men det gad hun ikke, fik dog lov til at holde den op af ryggen. det ser ok ud. Nu håber jeg så at jeg har garn nok, ellers bliver ribben på ærmekanterne altså lilla.IMG_5308

Jeg kommer nok til at starte på et projekt med noget udfordring, har kig på en tørklæde med mønster, lidt tankevirksomhed er jo også godt, indimellem.

4 kommentarer:

Marianne sagde ...

Hvor ser dine projekter skønne ud - jeg går faktisk også og tænker på sådanne runde projekter :-)

Charlotte sagde ...

Sød, sød "Idas blomster". Jeg har også overvejet at strikke "Olive", ser ud til, at det er nogle rigtige gode farver...

Lykke sagde ...

fine projekter du har gang i :-) Jeg vil også altid have flere ting i gang på samme tid, netop så man har et strikkeprojekt til hver en anledning og sindsstemning :-)

fru westerskov sagde ...

Begge modeller ser lækre ud. Det er fint med projekter til tv-strik, men jeg er enig med dig i, at noget med lidt udfordring i er nu sjovere.