mandag, juni 28, 2010

hvad nu?

jeg er nu nået til der hvor jeg skal til at strikek bærestykket i hulmønster. Men jeg har ikke nok grønt garn, trods jeg da jeg i sin tid fik kittet kontaktede forhandleren og spurgte hvilken farve der var hvad, fik svaret at der var garn nok ligegyldigt hvilken jeg valgte som bundfarve. Og nu kan jeg se tilbage på bloggen fra den gang at der var kun 180 g grønt og på Ruths hjemmeside skal man  bruge 200 g af hver farve. Tilgengæld har jeg 220 g rød.IMG_0323

Jeg tænker at jeg strikker en grøn stribe mere ( forhåbentlig er der nok til det) og så laver bærestykket i rødt. Resultatet bliver sikkert fint, men anderledes end tænkt.

4 kommentarer:

Benedicte sagde ...

Ærgerligt, når man har dannet et billede i hovedet, men jeg tror den bliver rigtig fin med rødt bærestykke - så passer det til kanten på ærmerne og det er da ikke så galt ;-)

Ann sagde ...

Åh, ja, jeg kender det godt, at man strikker løs i rolig forventning om, at der er nok, når de nu siger, at der er nok :-/
Men når det så er sagt, så er jeg helt enig i, at jeg tror den bliver rigtig flot med rødt bærestykke. Faktisk hælder jeg til, at der vil give en meget flot balance i farverne med rødt på bærestykket. Umiddelbart ser det ud, som om der er nok til den grønne stribe.

Nørklekonen sagde ...

Den bliver SÅ skøn.....

Fru Larsen sagde ...

Hvor bliver den flot når den er færdig, men det er da bare ærgerligt når der ikke er garn nok. Synd at de i butikken råder forkert. Det skal nok blive et godt resultat når du får den færdig:))