fredag, juli 16, 2010

Ferie, ferie og ferie

Ja, så er det vores tur. jeg er jo hjemme grundet mit ben og kan med god samvittighed humpe rundt, denne dag var i forvejen spærret for uforudsete hændelser. dog ikke tiltænkt en humpende tandlæge, men pyt. Og i morgen starter Dans ferie. Nu skal vi hygge, slappe af, nyde solen og hinanden. Besøge venner i Skagen, besøge Fårup sommerland og alt muligt andet. Uhmm hvor det bliver dejligt.

Julie er hos mine forældre og har været der siden tirsdag, jeg glæder mig til at se hende i morgen, hun er lidt bekymret for mit ben. Så hun glæder sig også til at se at det stadigvæk er der og nu kun har 2 store plastre på.

Dagen i dag skal “gå” med øvelser for benet og så lidt oprydning, i det omfang jeg kan. Plus pauser med benet oppe og lidt strikketøj. Jeg falder nemt i søvn når jeg sætter mig, mon det er pillerne eller det at jeg bruger mange kræfter på at komme rundt. Det går ihvertfald fremad hele tiden.

Mit strik i disse uger er hemmeligt, så jeg kan ikke vise billeder, hvilket er lidt mærkeligt, men sådan er det bare. Og da jeg heller ikke strikker så meget så ville det alligevel være kedeligt med billeder.

5 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

godt at det går fremad med dit ben. Jeg skal til Skagen på et tidspunkt i næste uge. Vil holde øje med et par krykker :-)

Fie sagde ...

Det er godt at høre, at der er fremgang med benet. Men jo, man bliver uendelig træt af at humpe rundt. Man skulle ikke tro det, men sådan er det bare.

I må ha' en god ferie, så vil jeg slide her i varmen.

Gabi sagde ...

Happy Holidays!
Oh, Skagen! I have so good memories of that lovely place!
Gabi

Tris sagde ...

God bedring Dorthe.

Pudsigt - men vi vender også næsen mod først Fårup Sommerland, og så Skagen i næste uge.... og derefter mit elskede Fanø :o)

SKØNT med ferie :o))))

Dorthe sagde ...

Rigtig god ferie - og god bedring med knæet. Det virker som om, du allerede er meget ovenpå og bare skal have tiden. Pøj, pøj med det. Åh, det er dejligt at se børn igen, når man har haft tid til at savne dem ;-)