søndag, marts 27, 2011

Middelfart-messe

Ja, så er jeg hjemme igen, efter en dejlig dag i slaraffenland. Tænk lutter kreative mennesker og boder med guf til mange timer. Ankom på minuttet kl 9.00IMG_1168 Og blev straks indhentet af Tineke!

jeg er ikke god til at gå rundt og tage billeder, men nogle damer kender mig godt og de må så holde for. de geilske damer er altid gode for smil og pjank.IMG_1169

IMG_1170

Jeg fik købt noget andet end jeg kom for, men tomhændet vil jeg ikke kalde det.

Fik hilst på en del blogger, og det er altid hyggeligt. Tak for en dejlig dag, nnu er der farver, solskin og smil i hjertet.

IMG_1172IMG_1173IMG_1174en smuk quiltIMG_1177filt til spiral knapperIMG_1178en ønsket bogIMG_1179poncho til JuileIMG_1183overslyngel til mig IMG_1184garn til en poncho a la Yt, desværre var bogen med modellen udsolgt, så jeg skal på jagt.IMG_1185en poncho som er ottekantet og med knapper. Den skal ses på. Jeg har lånt dette billede på uldbutikkens facebook side.

untitled

8 kommentarer:

Garn Moster sagde ...

Sikke nogle lækre kup du har gjort , den sidste poncho er bare super flot :-) Syntes den minder om en cape , virkelig stilig :-)
God strikkelyst ....
Birthe.

Kludemutter sagde ...

Hej !
Godt at se du er kommet godt hjem igen.Dejligt som altid at hilse på dig.Ja, de Geilske damer er skønne, altid god for et grin ;))
Håber du finder bogen ellers må du jo sige til ;)

Knus Yt.

Tine sagde ...

Super hyggeligt at hilse på dig :-)

Lækre ting du fik med hjem!

fru westerskov sagde ...

Vi var der også på slaget 9. Synd vi ikke mødte hinanden.

Annie sagde ...

Oh - superflot poncho!!

christunte sagde ...

Ih, det ser lækkert ud!
Det var godt, at du kunne holde dig vågen, når du nu kom så tidligt op.
Glæder mig til at se dine ponchoer færdige.

ULLA sagde ...

Lækre ting du fik i kurven...Er noget vild med den ottekantede poncho....

Fynpige sagde ...

SAXO.dk kan du købe bogen "mere feminim strik" billigt !!! kun 215 og kun 19 kr i porto. Og dagen efter du bestiller har du bogen !! Hyggeligt at hilse på dig på messen.