mandag, juli 25, 2011

indendørs-ferie

man må sige at vejret mest er til indendørs aktiviteter, men da det også er hyggeligt at spille spil, strikke, lægge puslespil, så er det ok 1 eller 2 dage. Men nu vil vi gerne have sol eller bare tørvejr.

Idag skal der spilles familie-golf, det har været aftalt i 4 uger og vejret kan ikke stoppe os.  Vi er 8 ud af 9 i familie der spiller, så vi mødes 1 dag om året og spiller med hinanden. Nogle af børnene spiller den lille bane, nogle spiller intermediate-banen og de sidste 18-huller. Vi ender bagefter med noget god mad og hygge. Uhhh det bliver bare en god dag. regnvejr eller sol - vi smiler os gennem dagen.


På strikkefronten er jeg gået i gang med Lille Livstykke til Julie i sort. en god trøje til efteråret - måske den også kan bruges kølige sommerdage.

4 kommentarer:

Ulla Røjkjær sagde ...

Det er bare med at tage de positive briller og det rigtige tøj på.... Ha en fantasktisk golfdag...

PS: Her på Mols er der stadig tørvejr, selv om solen ikke er til at finde

Stine fortæller... sagde ...

Jeg håber I får en dejlig dag - regn eller ej.
Fin sort trøje til Julie. Jeg elsker sorte trøjer, men synes det er svært at se når man strikker.

Anonym sagde ...

Håber, det har været en skøn golfdag for jer alle. Det lyder som en rigtig hyggelig familietradition!
Her på matriklen bliver der også strikket, og surfet Ravelry og set gode film ;) Vejret er jo ikke til heldagsudfoldelser udenfor.

FrøkenTina sagde ...

Vi ønsker vist alle sol, men dejligt at kunne sidde og strikke med god samvittighed. Glæder MIG til at se livstykket... Dejligt med inspiration...