torsdag, juli 07, 2011

Nærmest lykkelig

ja, det er godt en titel fra TV2, men den er meget sigende for hvordan jeg har det lige nu. Som trofaste læsere ved, ramte lynet vores hus og blandt andet dødede min laptop, trods hjælp af en pc-doktor. Han mente dog at han kunne få filer og billeder ud af den. i 1. omgang lykkedes det ikke, det var ren volapyk han sendte til ming, men idag kom der 7 dvd skiver med en masse af mine billeder, strikkeopskrifter og personlige dokumenter. Så jeg er så glad. Enkelte filer er beskadiget men i det store hele er mit “liv” nu gendannet. Jubiiiiii!

Dog mangler jeg alle mine mail-adresser og tidligere mails, men klarer jeg mig nok uden. Adresserne kommer vel hen ad vejen når folk skriver til mig.

IMG_0374Så selv om hjemturen fra arbejde viste en stor sort sky over Tulstrup, så er her solskin både inde og ude.

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hvor skønt, at der kunne reddes så meget - jeg kan godt forstå, at du er glad!!!!
Kh Karen

Helle Mikkelsen sagde ...

Pyha det var godt ;o) jeg har også kørt med temaet "rigtige kvinder tager ikke sikkerhedskopi" men må nok erkende at jeg skal have lagt mine ting over på en anden harddisk også for det er så ærgeligt når det forsvinder.

Benthe sagde ...

Godt du fik redet noget af det.Har selv stået i den dilemma engang,men mistede alt.Så jeg har backup af alt mit i dag.har lært det. :O)

Unknown sagde ...

Heldig for deg at du reddet det. Men jeg har ennå ikke lopiert mitt selv om jeg har mistet to ganger. toro jeg må fåhøre meg og lære hvordan det skal gjøres. :))

Anonym sagde ...

Hvor skønt at få filerne igen! Det er slemt at miste sådan noget.

Og så minder det jo mig om, at vi hellere må få opdateret vores backup her i ferien.