fredag, august 19, 2011

kaotiske dage

siden sidste indlæg er der sket en masse, nok mest i hovederne på os i familien. Nu er alt faldet på plads og mandag morgen starter Julie rigtigt i 3. klasse. Så kan vi forhåbentlig få lidt ro på en masse og så bruge kræfterne på at få en godt ind gennem springet.

siden tirsdag har jeg strikket et par timer hver aften og endt med at pille det hel op igen. Jeg kunne slet ikke finde ud af at tælle og lave forkortede række - så tankerne har virkelig drillet. Nu er jeg igen på ret kurs med strikketøjet, så det tager jeg som gode tegn.

Vi er taget i sommerhuset og Julie har sin bedste ven, Oliver med. De har holdt sammen siden dagpleje-tiden, aldrig gået i børnehave eller klasse sammen, men trofaste venner det er de. Og det har de lovet hinanden at blive ved med.

1 kommentar:

Karin Grøn sagde ...

Uh, det lyder til at være en nervepirrende periode--- held og lykke med hende i den nye 3. klasse. Håber der er folk på skolen, der vil hende og hjælper hende, når det bliver svært- hvad livet jo altid er indimellem. Godt hun så har Oliver. Dejligt at høre om sådan et venskab.