torsdag, juni 14, 2012

Clue 2

På den KAL jeg deltager i. af Kirsten Kapur, strikkede jeg i weekenden clue 2, men da helt glemt at fotodokumentere det. Så da clue nr 3 kom i dag og jeg startede på det nye diagram fik jeg helt dårlig samvittighed, haha. her er clue 2 plus de 4 første pinde i clue 3.IMG_2713

På hjemmefronten er manden kommet hjem fra hospitalet  - ligner en der har fået tæv. og så skal han holde hovedet foroverbøjet. så trykket ikke er for stort. Operationen tog 2 timer og gik fint. Nu skal vi så bare vente 3-5 uger inden vi ved om det er gået godt og synet er i orden. han fik en brochure med hjem fra Øjenforeningen, den følgende sætning er lidt bekymrende eller vanvittig sjov: Langt hovedparten af behandlede patienter med nethindeløsning opnår et udmærket orienteringssyn, hvilket vil sige, at man uden besvær kan orientere sig også i fremmede omgivelser!

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

:):)

Ulla Røjkjær sagde ...

Mmmmm jeg har da forresten også glemt at fremvise min nr. to clue på bloggen. Måske vi har glemt det fordi det ikke var så spændende at se på?
Nr. tre ser lidt mere spændende ud, synes jeg..

Fríða sagde ...

god bedring til ham, og jeg håber for dig han ikke er helt så besværlig som nogle mænd kan være når de ikke har det godt.
kh.fra Island
Frida

Jane Birke Nielsen sagde ...

Rigtig god bedring til manden. Håber at det viser sig synet er helt ok :-)

Uldbegavet sagde ...

Det er da godt gået, hvis man også kan blive bedre til at finde vej af den operation. Godt at han har det lidt bedre. Dit strikketøj ser spændende ud.

laj [tulipan-hygge] sagde ...

God bedring til manden og håber det hele går godt

super flot strikketøj kal