mandag, juni 11, 2012

en anderledes weekend

 

den forgangne weekend har været anderledes. Julie og Dan skulle med hendes klasse på fædre-barn-kanotur 2 dag med overnatning i telt. De fik en begivenhedsrig tur, hvor der desværre var en kano der kæntrede og 4 mennesker må reddes med blå blink (ambulance, politi og brandbiler med dykkere, søværnet helikopter var også på vej men de kom heldigvis op inden).  Alle har det godt og kom tilbage til resten efter et par timer på sygehus. Kanoudlejning havde ikke læst vejrudsigten og derfor ikke forbudt dem at sejle på Tystrup-Bavelse søerne. Dog var mand og barn ved godt humør, da de kom hjem, trods det havde været meget vådt og koldt.

Billedet er taget ved start, hvor der var solskin og sommerfugle i maverne.IMG_0067

 

Jeg havde så sommerhuset for mig selv, så jeg har strikket, lyttet til min lydbog og spillet golf. Der var jubilæumsturnering i klubben i går, så i silende regn tilbragte jeg hel søndagen udendørs. Det havde jeg ellers ikke gjort hvis ikke det var fordi jeg havde meldt mig og det var også ganske hyggeligt.

Nille af Else Schjellerup er færdig, ikke vasket endnu. Strikket i recycled cotton fra Garnudsalg.dk på pind 3 og kanterne er dunlin på pind 2½. Vægt i alt 257 g. IMG_2712

1 kommentar:

Uldbegavet sagde ...

Nej, nej, nej sikke en forskrækkelse. Det må have været en skræmmende oplevelse. Godt at der ikke skete mere. Det kunne være gået helt galt.
Din Nille er smadderflot. Man kan fornemme på billedet at den er utroligt blød og lækker, og så er det nogle rigtig søde farver.