mandag, juli 02, 2012

her er så stille…

Julie er i går draget på Girlcamp på Grønnessegård, sammen med 26 andre piger i alderen 7-14 år. Hun kendte ikke en eneste, men var helt hooked på ideen, trods det faldt sammen med spejderlejren i år.

Det var en pige med store forventninger og glæde vi afleverede, så nu håber vi at hun har det skønt og alt er spændende. De skal ride, danse, male og bage kager og sikkert også andet.

Vi forældre går lidt rundt om os selv, huset er stille på en anderledes måde, vi spiser lidt senere, men helt naturligt føles det ikke. det er ikke som tiden før vi fik hende og så alligevel finder man lidt af rytmen fra dengang.

Uhhh vhor jeg glæder mig til at høre om alle hendes oplevelser, men jeg må vente til fredag eftermiddag!!!!

PYLRE-MOR!!!!!!

4 kommentarer:

Linda sagde ...

Hvor er hun bare sej! :-) Men uf, kan godt forestille mig, der er underligt stille derhjemme!

Uldbegavet sagde ...

Man skal lige vænne sig til stilheden, når man er vant til et barn i huset. Heldigvis er det kun for en kort periode. Hvem ved måske når du ligefrem at nyde friheden lidt.

Dorthe sagde ...

Vildt underligt! Og alting kan bare ikke være lige som før, for alting er jo forandret. Men engang imellem er det nu meget godt at savne og virkelig påskønne, når de er tilbage (og så stadig vide, at hun jo kommer tilbage). Hyg jer nu alligevel! ;-)

Susanne sagde ...

Ååhh - ved liige hvordan i har det :o) Dejligt men underligt!
Hvordan går det med Dans øje ??
Knus
Susanne