lørdag, juli 14, 2012

så kom den endelig på pindene

Jeg har meget længe ( måske mindst 1 år) gerne ville strikke Lemon af Helga Isager. Havde fået garn hjem for mindst 1 måned siden og mange gange fundet opskriften frem, men bare ikke lige synes det var nu. Sådan havde jeg det faktisk igen i går, men efter at havde prøvet at starte på 2-3 andre ting, og allerede efter 5 min pillet op igen, så tog jeg mig selv i nakkehåret og slå op. Og jeg er godt tilfreds foreløbig.

IMG_2753

Mine vandrette masker bliver løse og jeg har valgt at det skal de være. Jeg har dog fundet ud af at stramme, så de kan blive faste, men jeg kan godt lide udtrykket, så det beholder jeg. Strikker i blackhill lammeuld fra Garnudsalg.dk i lys grå. Dette projekt har indtil OL starter, og kan så fortsættes når Ol slutter, for jeg skal strikke noget andet under OL, som via Ravelry hedder Ravellenic games. Dog har jeg endnu ikke besluttet mig for hvilken disciplin og projekt jeg skal kaste mig ud i – og det er faktisk lidt stressende.

Jeg er nok nødt til at finde de 3-4 projekter, der trækker frem sammen med garnet og så lade øjene og hjertet tage en beslutning.

5 kommentarer:

dqpage sagde ...

hej Dorthe
Det bliver spændende med den Isager trøje. Er enig med dig i, at de løse masker giver et spændende udtryk.
Kender godt den der med at planlægge projekter, så man kan føle sig helt stresset ;o)
Må vist ind og kigge på Ravelry, så jeg kan se hvad de der Ravellenic games går ud på.
hilsen Mona

GrenDesign sagde ...

Lemon er er fantastisk model - den står også på min liste.
Og det er faktisk meningen det skal se sådan ud - altså med den løse række lige efter de vandrette masker. Det er det udtryk Helga har planlagt til modellen :-) .....og til de andre modeller med vandrette masker :-)
Glæder mig til at se mere til din - jeg gætter på at du når at strikke en del inden OL...de vandrette masker er lidt dragende, når man først har fået tag'et på dem.

Ulla Røjkjær sagde ...

Jeg elsker min Lemon. Dit farvevalg er smukt Dorthe.
Jeg har også meldt mig til OL og har heller ikke valgt hvad der skal på pindene. Mon vi når det?

Uldbegavet sagde ...

Jeg kan nu også godt lide de løse masker, de klæder modellen synes jeg. I det hele taget er den superflot og står også på ønskelisten her i Aarhus, så jeg er spændt på at se din udgave.
Det lyder spændende med de OL dicipliner, det bliver sjovt at se, hvad du finder på.

Anonym sagde ...

Det ser helt rigtigt ud ;) det er nemlig meningen at masken ovenover den vandrette række, skal være åben.