tirsdag, december 25, 2012

1. juledags morgen

Når man går i seng kl 2 efter en skøn juleaften hos min bror og hans familie, så regner man ikke med at vågne af stormen kl 5.10 og ikke kunne sove. efter diverse rotationer, som ikke hjalp, stod jeg op kl 5.25, surfede lidt, så en sød og smuk julefilm fra Finland og færdiggjorde min cirkel-poncho. Nu er den i vaskemaskinen og snart skal den blokkes.

IMG_3314IMG_3317

Opskriften var en gave, men jeg ved at man kan købe et kit hos Citystoffer, Århus. Min udgave er lavet af diverse lager-garner, forbrug 645g, masser af fejl i opskriften, så min udgave er måske anderledes end den er tænkt. Pyt nu er den færdig trods mange overspringshandlinger og jeg er glad for at jeg gjrde den færdig.

IMG_3315

jeg fik skønne gaver i år, og af strikke-agtige var der fra min mand blandt andet Strik a la carte 2 og fra Tineke: garn, karbonz rundpind str 2,5 og isager kalenderen. mums det er godt med jul.

Rigtig glædelig (bag)jul til alle mine læsere

5 kommentarer:

dqpage sagde ...

Wow for en flot poncho !
og fortsat god jul til dig og din familie.
hilsen Mona

Pernille sagde ...

Glædelig jul til dig. Er der noget bedre end at sidde og nyde julefreden sådan en julemorgen - med en god film og strikketøj, der munder ud i så flot et resultat- den er rigtig flot din poncho. Dejlige gaver du har fået:-)

Lona sagde ...

Glædelig jul til dig også (;o)
Den er altså superflot den poncho, er spændt på hvordan den sidder?

christunte sagde ...

Glædelig jul!
Wauw, for en flot poncho! Godt den blev færdig. (Og håber du sover mere og bedre i nat!)

Uldbegavet sagde ...

Også rigtig glædelig bagjul til dig og dine og tak for året der gik. Det er en fornøjelse at være fast læser hos dig. Du laver så mange smukke ting.