lørdag, januar 19, 2013

herre rib sokker

så er Dans nyeste sokker færdige. forbrug 75 g af regia Twin socks. str 45, meget smalle grundet hans fodfacon. 60 masker pind 2½. Nu vil det så vare lidt før end jeg strikker sokker til ham igen. 2 par på 1 måned er rekord her i huset. Jeg tror jeg alt i alt har strikket 7 eller 8 par sokker i hele livet. men må nok indrømme, det er ok-strik til tv som mellemprojekt. Så snart vil jeg slå op til et par tykke ragsokker til mig selv.

IMG_3389

5 kommentarer:

Ulla Reiche sagde ...

Hvis du ikke har strikket flere strømper, så må man sige at du gør det godt. De ser super fine ud. Jwg tror jeg havde strikket det samme før jeg rent faktisk havde et par man kunne bruge.

Kh
Ulla

@ordvild sagde ...

Hvor er de fine. Strikker du 2 på een gang? Jeg vil selv SÅ gerne lære det. Men har ALDRIG strikket et eneste par strømper endnu...

Uldbegavet sagde ...

Det er en rigtig god model du har strikket med rib på oversiden. De sidder bare så godt.
Det er flot at strikke 2 par på en måned. Han må være godt tilfreds med dig.

Dorthe sagde ...

Hej Liv
jeg strikker 1 ad gangen, og den gammeldags vej. vil gerne prøve 2 ad gangen og fra tåen og op, så derfor vil jeg på et tidspunkt bruge bogen/hæftet der er udkommet på dansk med fine billeder af Lene Rindal?

@ordvild sagde ...

@Dorthe
Hatten af for dig - een ad gangen. Puha. Jeg har bogen med de to på een gang, men har stadig ikke forsøgt mig. Hahaha... (pinligt).