søndag, oktober 19, 2014

Ikke efterårsferie!

Jeg har ikke holdt ferie, men alligevel mærker jeg jo at Julie har haft fri. Vi holdt en forlænget weekend i sommerhuset sidste weekend, dog kørte jeg fem og tilbage til arbejde, men det føltes lidt som ferie.
Resten af ugen er gået med at få købt lidt nyt til hendes værelse, revet et skab ned, samle et nyt rydde op og køre væk. Vinder ikke færdige med det sidste, men det kommer! 
I dag skal der gøres rent og bages, for familien kommer til fødselsdag i eftermiddag. På tirsdag bliver Julie nemlig 11 år og det fejrer vi så i dag.
Veninder og venner var til fest i august, så det ræs er overstået.
Mit strikketøj, Velfærdsmodel fra Geilsk, voksede rigtig meget sidste uge og så prøvede jeg den lige igår, måske den er for stor, så jeg ved ikke om jeg skal pille på til bærestykket eller hvad? Nu strikker jeg ærmerne, men kan mærke lysten er blegnet lidt. Mmmmm! Jeg prøvede modellenpå Fanø og strikker samme str, men jeg husker den sad mere til end min udgave gør. Hvad gør en klog?

7 kommentarer:

Angelikas quilts and knits sagde ...

hej Dorthe,
det er godt nok ærgerligt. Jeg ville nok strikke ærmerne færdig og trævle resten op...efter at den havde ligget i skammekrogen i en stund.

strikkeglade hilsner
Angelika

vibstrik sagde ...

øv hvor ærgeligt, den bliver ellerssuper flot. Jeg startede min op i går, men har ikke prøvet den. Bliver i tvivl om hvilken størrelse jeg skal ramme. Jeg tror også jeg vill strikke ærmerne, og så se - og ja, pille op til ærmegabet om nødvendigt. Kjole er helt klart bedre end telt:-) God strikkelyst!

Annes indfald sagde ...

Enig med de andre kommentarer... Hellere pille op end smide ud...
Hvis bærestykket sidder godt, så kan øverste del af projektet færdiggøres efter en tur i baglænsbussen til rette stoppested opad! Så kan man stå på og tage turen nedover igen senere!
God strikkelyst.

Jette sagde ...

Hvor er den ellers nydelig, hvilken størrelse er det?

Dorthe sagde ...

Den er str M hvilket tit passer mig fra Geilsk trods jeg ellers er en L/XL .

dqpage sagde ...

Tillykke med datteren :o)
Er det for risikabelt at tumble den forsigtigt i kort tid på en mild grad ? det kan måske krympe den lidt ..
Ellers rigtig flot model.

Maiken sagde ...

Ja, det er øv. Jeg fik min Olive færdig igår, OG jeg trævlede min Olive op igår!!! Den var sådan ca. endt i en str. XXL, hvilket er lige i overkanten, når jeg havde slået op til en str. M, og endda slået væsentlig færre masker op, end der stod i opskriften :-( Halskanten kan heldigvis genbruges, og så er det bare op på hesten igen.