søndag, januar 14, 2018

Efterskole-tæppe

Næste skoleår tager Julie på Idræts efterskole og det har vi vidst i mere end 1 år, men lige efter nytår fik jeg den ide at hun selvfølgelig skulle have et tæppe med som jeg har strikket til hende i den anledning. Har tidligere set man andre lave tæpper til deres børn når de tog afsted. Så gik jagten ind på hvilket mønster, garn og farver. Det tog i samråd med Julie over 1 Uge så tirsdag i uge 2 købte vi det meste garn, hun mangler 1-2 farver endnu, men dem finder vi nok. Forhandleren havde ikke farvekort hjemme og ikke alle farver i udvalg. 
Valget er blevet Vivid fra Tincanknits, garnet er tusindfryd/ Camarose Hverdagsuld og farverne er foreløbig 3 blågrønne og en lysgrå til sammenhækling og kant. Målet er et tæppe der måler 120 x 200 cm så det kan dække en seng. Det giver da vi regnede på det 60 felter, men nu har jeg strikket de første felter og de måler 22cm på hver led, så jeg ender nok med at skulle strikke kun 45 felter. Der er indkøbt garn til 36 felter foreløbigt samt det lysegrå.
Jeg satser på 3 felter om ugen, menda jeg jo først startede i uge 2 skal jeg i dag strikke det 6. Felt, hvilket har betyder at jeg har strikket 1 om dagen siden tirsdag. Et felt tager mig 2 timer. StRter det op på strømpepinde og midtvejs skifter jeg til rundpind. Strikker på pind 4!


Det gør tiden til et liv på efterskole mere virkelig og tiden kommer til at gå så hurtigt indtil hun skal afsted. Vi glæder os alle sammen til det, dog på hver vores måde. Og ja det bliver okt for Dan og jeg, men det er et fantastisk sted og hun får det så godt der. 

Grønsund idrætsefterskole ligger på Bogø og der er blandt en ridelinie hvor Julie  får part på en hest. Derudover skal hun vælge mindst 1 linie mere og det bliver nok musik.
Skolen ligger så smukt og faciliteterne er super gode. 

Ingen kommentarer: