søndag, marts 14, 2010

tænk engang

i torsdag var jeg efter en god oplevelse på Amalienborg ( hvor jeg så kronprinse parrets nye bolig) i Sommerfuglen med en gavekort i lommen. Jeg kiggede og gramsede men kunne ikke lige finde noget jeg ville have med hjem. Det jeg ville have havde de ikke og andet fristede mig ikke. Meget mærkeligt.
Jeg fandt til gengæld lidt til Julie hos Rie   IMG_5873  IMG_5875 dagen efter. Godt med lidt sommerprojekter i klare farver.
Min folklorejakke trækker tænder i øjeblikket. jeg er dog kommet en anelse videre på ærmet.IMG_5871
Men ellers er jeg til overspringshandlinger på strikkefronten, så en scraps er på vej.IMG_5872 men nu gider jeg ikke kanterne. så jeg skal vist snart hive min i nakkehårene.

5 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Uuha hvor jeg kender det der med at "gå død" lige inden projektet er færdigt - eller interessen bare er på noget andet. Din folklore tegner da til at blive fantastisk og sommerprojekterne ser også lovende ud - skønne farver! Er der noget med dig og pink?

Lotte K strik sagde ...

Sikke søde projekter du skal i gang med.

Marianne sagde ...

Dejlige sommerprojekter du kaster dig over. Desværre virker linket til Rie ikke. Ville gerne se mere fra hendes hånd...

Fru Larsen sagde ...

ØV, disse monteringsarbejder er altid så kedelige. Uuha hvor jeg kender det. Mon ikke vi er mange som har det sådan? Flotte ting du har gang i for tiden. Rigtig god dag til dig:)

Dorthe sagde ...

Hej Marianne
nu virker linket til Rie.