fredag, marts 19, 2010

Vi har været i

Disneyland Paris!

Ja det har været fantastisk. En super oplevelse for os alle 3. Vi har nydt foråret med sol og 15-18 grader. Oplevet en masse af Disney’s vidunderlige verden og været imponeret over mængden af mennesker selv i absolut lavsæson.

Julie har aldrig været glad for Snehvide, men set “i virkeligheden er hun meget pænere” – citat slut!IMG_6025 IMG_6022

Vi kommer gerne igen men aldrig i højsæsonen. Vi boede på Newport Bay Hotel og vi er så tilfredse. Alt virkede, stemningen, værelset og maden var helt i top.IMG_5877

Nu er vi hjemme igen og skal bruge dagen til at blive mennesker igen. Vi er trætte efter køreturen og mætte af indtryk.

IMG_5946

Vi har taget en halv million billeder og nu hvor vi så ser dem, synes vi at det mangler rigtig meget. Det kan slet ikke fotograferes! Skal opleves!!!

2 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Det ser ud til at det har været en skøn tur for både børn og voksne. Jeg tror man sommetider skal lade sit kamera blive hjemme og bare opleve og huske- som du selv siger- der er så meget man ikke kan forevige på fotos og dele med andre, men det skal man måske heller ikke. Måske skal man bare nyde i nuet og så erindre bagefter.

Hygge-Strik sagde ...

Vi har også været i DisneyLand, hele to gange, for det skal opleves flere gange. Begge gange tog vi afsted i efterårsferien og det kan klart anbefales.