lørdag, december 04, 2010

Lørdag d 4.december

Det er en anderledes dag idag. Julie er i går aftes afleveret til Jule-lejr med spejderne og skal først hentes i morgen efter frokost. Så jeg har sovet længere end normalt, men været vågen flere gange bare fordi underbevidstheden tænker på hvordan hun har det. Igår morges ville hun slet ikek afsted, da hun mente  at hun ikke kunne undvære os så længe. Så hun er afleveret med besked om at hun må ringe hvis behov. Jeg er sikker på at hun bare har det sjovt og glemmer alt om os, men jeg savner hende.

Så i eftermiddag har jeg lagt billet ind på strikkecafe i Uldgalleriet. og i aften kommer gode venner til mad, så jeg skal nok også få dagen til at gå.

Det er også  idag at min pakke til den kreative pakkekalender bliver åbnet i den anden ende af landet. Spændt er jeg om det mon falder i hendes smag. Jeg har strikket et sjal i lilla pelsuld af Jared Flood, og jeg synes selv det er vildt lækkert. Mønstret hedder Terra.

IMG_0792

min pakkeven er www.Lonni.dk

5 kommentarer:

Sigrid S. Eriksen sagde ...

Hun bliver da ellevild, ellers forstår jeg ingenting. Jeg synes at den ser så lækker og varm ud, og det kan jo nok behøves i disse dage.

DianaDK sagde ...

Er sikker på at det falder i god jord, det er jo et superlækkert sjal. Jeg er gået igang med mit i den orange udgave, men når det altså ikke på tre dage, haha ;)

God fornøjelse i strikkecafé, jeg kunne desværre ikke få det til at passe ind i dagens program...

Lonni sagde ...

Jo, jeg er ellevild, og det er både varmt og lækkert. Jeg har haft det om halsen siden det kom ud af indpakningspapiret.
1000, 1000 tak Dorthe, det er den dejligste gave jeg længe har fået.
Kh. Lonni

Randi sagde ...

Det kan hun da kun blive super glad for. Wauh for et arbejde og sikke en farve.

God weekend
Randi

Asli sagde ...

Det er rigtig smukt. Jeg er altid fuld af beundring for jer, der bare kan det der med at strikke. Af en eller anden grund har jeg aldrig fået det lært.