tirsdag, november 22, 2011

nr 1

 

Charlotte Kaae har jo haft en lille kal med hemmelige luffer, jeg var ikke med fra starten, men er ved at komme efter de andre. 1. luffe er strikket og enderne hæftet. De var tænkt til Julie og heldigvis passer den normale størrelse til hendes lille hånd. Jeg har kæmpet med de vandrette masker, ikke så meget måde de udføres på men de bliver ikke pæne, da jeg ikke får strammet garnet nok. Måske det hjælper på den næste luffe. Som dog ikke lige er påbegyndt, trods jeg havde tid i går aftes. Der kom istedet noget andet på pindene.IMG_2089IMG_2088IMG_2090Af hensyn til fingre og velbehag har jeg snoet efter 2 masker hele vejen, det giver en bagside der ikke har nogle lange tråde man kan sidde fast i.

3 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Det er nogle sjove vanter og farverne er lige i øjet. Jeg har ikke prøvet at strikke vandrette masker, men har hørt, at det er lidt af en kamp at få dem pæne. Synes nu dine vanter er flotte.

Pernille sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Pernille sagde ...

Det er nogle rigtig flotte vanter, spændende mønster og skønne farver - kulden kan bare komme an med sådanne på hånden :-)