tirsdag, november 08, 2011

Dubai nr 2

Vel  nok en af de største oplevelser dernede var fredag eftermiddag-aften hvor vi var på ørkensafari. det firma der stod af det praktiske var så profesionelle og gode, havde gjort vores tur til et helt privat arrangement, så hvor man normalt er mange når der skal spises, så var vi kun vores gruppe på 25. jeg tror der var mindst lige så mange tjenere og kokke, medhjælpere og andet.IMG_1925vi kørte ørken-ræs, op og ned af store sandbunker – vildt sjovt  (i de andre biler vi var 7 biler i alt ) var der flere der blev køresyge, men vores bil og især vores chauffør var super god.IMG_1929IMG_1937kamel-tur op over en høj sanddyne, og ned af en stejl igen, pyha selv kamlen steppede sidelæns – lidt høj puls!

IMG_1940En opvisning med en falk – smuk fugl som med en præcision selvfølgelig tilsidst fangede en låns oksefilet.IMG_1948IMG_1950IMG_1951IMG_1955så er vandpiberne ved at blive gjort klare.

En super hyggelig aften sluttede med at se verdens største springvand – men jeg kan ikke finde ud af at indsætte en video ellers kunne I også have set mig på sandski i klipklapper – det gik godt!

7 kommentarer:

Ulla Røjkjær sagde ...

Det eneste ord jeg kan finde for den oplevelse er WHAU...
Hvor må det have været en fed oplevelse...

amstrik sagde ...

hej
sikke smukke bilder fra dubai.. godt du også fik til til at se dig lidt om, og det ikke kun var arbjde, det ville jo have været rigtig synd at gå glip af det.. må der til en dag..

dqpage sagde ...

Sikken et eventyr.
Og flotte fotos,
Især er jeg vild med det med kamelen - mon ikke det også kunne klare at blive forstørret op til væggen ?
mvh Mona

Kirsten sagde ...

monaelisabeth har ret, det lyder som et eventyr! Det der kamelbillede er bare TOP FINT ;O)
Jeg gad nu godt se dig på sandski i klipklapper - jeg kan forestille mig at det var sjovt at prøve ;O)

Sidsel Sangild sagde ...

Oh at drømme om bare arme og sol og blå himmel... ser lækkert ud. Spottede straks den hæklede kamel-mundkurv! Ha ha

Dorthe sagde ...

Det lyder (og ser ud som) en helt vildt spændende tur! Og ikke så dårligt med lidt ekstra sol og lys på en mørk årstid. Nu glæder jeg mig bare til, når du fortæller om deres garnbutikker ;-)

Helle Mikkelsen sagde ...

Sikke en vild oplevelse, det må være så fedt. Jeg så også de hæklede muleposer på kamelerne ;o)