søndag, november 13, 2011

meget lidt strikke-liv

jeg er i øjeblikket inde i en periode hvor strik fylder meget lidt, det keder mig og jeg synes slet ikke lysten er der, så selv mit garnlager har jeg overvejet at sælge ud. Nå, men måske er det bare fordi andet fylder og en hvis trøje nu har fyldt strikkekurven meget længe, trods næsten monogram strik. MEN om alt går vel i aften, så vil 2. ærme blive færdigt og en lille montering kan jeg helt sikker klare. Så måske vil der snart være lidt strik at fremvise. Jeg trænger ihvertfald til at få Livø færdig. så kryds fingrene for mig.

6 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Håber for dig at det lykkes at få den færdig og at strikkelysten så vender tilbage.;)

Tineke sagde ...

Nej nej, du sælger da ik' ud af garnlageret, hvor søren skulle du starte henne :) :)

Hygge-Strik sagde ...

Vil du have et god råd, så fjern det strikketøj og garn, som du ikke gider lige nu. Find noget nyt frem og acceptere overfor dig selv, at du trænger til lidt nyt strik, når så gnisten er kommet tilbage, kan du altid gøre det andet færdig.....eller sælge det:-)

amstrik sagde ...

hej
rolig nu, sælge sit garn det er godt nok en dratisk beslutning, måske du bare skal have lidt fred fra strikke tid, og så kommer lysten igen.. kan selv have tider hvor jeg bare ikke gider, og heller vil noget andet. 7 glæder mig da til at se din trøje når den er færdig og gerne et billde på modelen..

Mette G. sagde ...

Føj for den da - men mon vi ikke allesammen ender dér ind i mellem? Jeg holder med Bebiane - væk med trøjen du ikke gider og i gang med noget nyt og spændende ;-)

Strikkeglæde sagde ...

Jeg krydser fibgre for dig - både for at får Liv ø færdig, men bestemt også for at du får strikkeglæden tilbage