tirsdag, august 07, 2012

Nøj–en god ferie

vi har haft!

IMG_2937                  Solnedgang den sidste aften ved sommerhuset!

Nu hvor der kun er 2 dage tilbage af min ferie og manden starter i dag, så pakkede vi “sommerhuset” ned i bilerne og drog hjem igår. Feriens 1. dag med næsten heldagsregn.

Vi har hygget os, med gæster, med golf, med udflugter og ikke mindst hinanden. Nu er det så tid til status og vi er alle eninge om at det har været en super ferie. vejret har vi været rigtige heldige med, fik ugen med fuld sol og resten har været dejlige dage hvor hvis der kom regn kun kom en enkelt lille byge.Som f.eks vores tur til det jydske-fynske, hvor vi fik en byge på Sjællands Odde på vej til Molslinien og da vi igen parkerede ved sommerhuset flere dage senere kom der torden. ( der kom dog også en i Silkeborg mens vi spiste is fra Okkels, men vi stod under en markise og straks efter skinnede solen igen)

IMG_2803

Feriens nok største oplevelse var vores morgenvandring i Givskud zoo. Her fik vi fodret næsehorn og kløet dem ved øret. Hold da op hvor hånden blev sort af dem, men sjovt at havde haft hele hånden inden i munden på et dyr på 2,5 tons. (de har ikke fortænder, så de kan kun klemme let med læberne.)IMG_2822IMG_2824

1 kommentar:

Uldbegavet sagde ...

Dejligt at du har haft en god ferie, det lyder også som om I rigtig har hygget jeg. Jeg ved nu ikke om jeg turde sætte fingrene ind i munden på sådan en tingest, tænder eller ej.