torsdag, august 09, 2012

så skal der arbejdes!

I dag er ferien slut, hverdagen kalder, jeg ved at der er super travlt de næste 3 arbejdsdage, da jeg derefter igen er væk 1 uge, mens jeg tager på kursus.

Manden er blevet opereret og fået fyldt olie på, så nu skal det så være der i ca 2 mdr, inden det skal ud igen, imens er synet næsten ikke eksisterende på det øje, foreløbig har han klap på, så lige nu er der ingen forskel. Der er kontrol i dag og så må vi se om de er tilfredse foreløbig. Han selv er ved rimelig godt mod. Mindre smerter end sidst, har været hjemme i nat.

mit OL-projekt trækker tænder ud, jeg hækler og hækler så jeg er helt mør. mangler nu kun 5 6-kanter og 4 ½-6kanter og så lige al monteringen og der er rigtig meget. Hvis jeg er heldig så når jeg det forhåbentlig til søndag aften. Skal på knappejagt lørdag.

5 kommentarer:

Tineke sagde ...

Go' arbejdslyst, og hep hep med det sidste på cardigan'en. Glæder mig meget til at se den færdig på fruen :)

Anne sagde ...

Glæder mig til at se den færdig - den er også på min alt for lange liste :-) og god bedring med manden.

Dorthe sagde ...

Det ser rigtig spændende ud . Glæder mig til at se det færdige resultat. God bedring med Dan - håber virkelig det holder

Gitte sagde ...

Glæder mig til at se den færdige cardigan - farverne er flotte, så den bliver sikkert god. Jeg tør ikke selv kaste mig ud i hækling og strik i samme model - men jeg ser frem til at høre om dine erfaringer med det - så flot som dine andre modeller er, så bliver det garanteret godt (-:

Ulla Røjkjær sagde ...

Jeg er så spændt på at se den færdig. Det er godtnok sejt hvis du når det til søndag..