søndag, februar 17, 2013

søndags-rokker

Jeg slog hurtigt til hos Lene, som skrev hun havde en Ashford Traditionel til salg, så i formiddag kørte jeg en pæn tur og hjem igen, nu med en rok på bagsædet.IMG_3444

Youtube var blevet nærstuderet i går så jeg var sikker på at jeg godt vidste hvordna jeg skulle spinne noget garn. Lene havde givet mig nogle fibre med hejm så jeg kunne prøve. Tusinde tak!

Hold da lige op hvor det er svært. Jeg har siddet i 3½ time og kæmpet. nu er det på en niddy-noddy (hedder vist sådan)IMG_3450

Nogle gange kørte det bare så fint og så lige efter klumpede det, knækkede eller alt muligt andet. Jeg skal have udspurgt Inge på tirsdag til strik om en masse ting – hun har spundet i mange år, så jeg håber hun vil være min livline!

Jeg må bare prøve igen på tirsdag når jeg har fri, og jeg er sikker på at jeg er øm i mine skuldre og arme i morgen, har siddet fuldstændig spændt.

7 kommentarer:

christunte sagde ...

Hvor er det sejt at du er kommet i gang! Du skal nok bliver god til det. Jeg hepper!

Lene Zaar sagde ...

Sikke meget, du har fået lavet. Og det ser også fornuftigt ud. Jeg vil håbe, at din mand kan finde ud af at lave mad, for der kan da ikke have været tid til meget andet end spinderiet.

Kirsten sagde ...

Smuk rok - jeg følger spændt med fra sidelinjen :)

Uldbegavet sagde ...

En pragtfuld rok du har købt og bare rolig, lige pludselig sidde det i fingrene, det tager bare lidt tid, men sådan er det jo med alting.

Karen (lindse) sagde ...

Welcome to the dark side :)

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Tillykke med din nye darling! Jeg har en magen til og elsker den højt :)

Kirsten sagde ...

Jeg har også en Ashford rok, jeg mener dog den hedder Elizabeth. Jeg har ikke spundet ret meget på den, men det er rigtig sjovt. Det bliver nok aldrig til mere for jeg synes det er for hårdt at karte og for dyrt at købe karteflor.
Den dit garn sidder på hedder også et haspetræ.
Rigtig god spindelyst.