tirsdag, februar 26, 2013

dejligt besøg

Jeg har idag haft en fantastisk fridag med besøg af en spinder, som jeg har lært at kende via Ravelry. Karen alias Simoom kom med rok, uld, smil og godt humør. Jeg fik lært mange fif og gramset på mange forskellige fibre, prøvet af navajo-tvinne. Tusinde tak for en dejlig dag, hvor timerne bare fløj afsted.IMG_3468IMG_3466Vi fyldte godt med alle vores ting, haha!

Vi (Karen og jeg) vil prøve at lave et spinde-arrangement her i Nordsjælland i i første halvdel af april, så hvis du har lyst så skriv her. Vi poster også noget i Ravelry, danske spindere.

8 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Hvis det på nogen måde kan passes ind i min kalender, så kunne det være vildt spændende at snuse med.... Har absolut aldrig prøvet det, men har vældig lyst.
Kh. Dorthe

Fruen sagde ...

Hej Dorthe
Hvor er det blevet flot dit garn.
At spinde og strikke er simpelthen det allerbedste afstressningsmiddel jeg kender. Glæder mig til at se mere lækkert garn:-) og til måske at møde dig i Spindeforenings regi en gang. Det er simpelthen verdens bedste forening at være medlem i;-)
Spindehilsner Kis

Uldbegavet sagde ...

Hvor heldigt at du lige kunne mødes med en anden spinder og også få nogle fif. Det er altid sjovt at møde nogle der deler ens interesse.

dqpage sagde ...

Hvor er det bare fint med noget inspiration og nye fif. Spændende med alt det spinderi.

Helle Marqvertsen sagde ...

Super spændende projekt du har gang i, glæder mig til at følge med her på bloggen
Kh Helle

Karen Steenberg sagde ...

Selv tak for at jeg sådan kunne trænge mig på, og som sagt sjovt at prøve din rok også og kun dejligt at vi allerede nu kunne dele erfaringer, os to begyndere. Heldigvis er der lidt endnu at lære.

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Det lyder som en hyggelig eftermiddag.
Jeg ville absolut være interesseret i et nordsjællandsk spindetræf :)

Dorthe sagde ...

Dorthe og Lykkefanten - skynd jer ind på Ravelry og meld jer, der er allerede næsten fyldt