torsdag, marts 07, 2013

hvor blev tiden lige af?

 

der sker en masse og så alligevel ingen ting i øjeblikket. Tiden forsvinder mellem hænderne på mig, travlt på arbejdet med en del overarbejde, aftenmøder, sofasovning osv.

dog har jeg næsten hver dag siddet ved min rok og spundet lidt, 10-15 min mindst og nogle gange mere. Jeg har lavet et tyndere garn denne gang og trods det ikke er vasket og balanceret så er jeg super tilfreds. merino-silke, 71 g løbelængde 273 m.IMG_3476IMG_3472

på ravelry er måneds emne for danske spindere: Puls og her er mit garn deltager. Dog kalder Julie det for bacon-garn da hun synes fibrene ligner bacon.IMG_3469

I søndags og tirsdag var jeg lige som mange andre inde ofr at bestille workshops til Fanø strikekfestival, hold da op, hvor noget møj!!! Siden gik ned en million gange og trods jeg faktisk 3 gange lykkedes at nå ti lat få noget i min kurv, kastede serveren mig af ved betaling, så jeg endte uden nogen former for workshops. Dybt frustrende. forsøgte i over 3 timer!

I går midt i aftensmadlavning var der pludselig en billet at få på en af de 5 workshops jeg gerne ville, så denne gang lykkedes det. meget mystisk – for jeg havde faktsik tilmeldt mig til underretning hvis der blev ledig plads, men den kom aldrig – jeg var bare forbi hjemmesiden og kigge. Så jeg tager på strikkefestival og hækler.IMG_3474

Så Christel Seyfarth! – trods du gerne vil være proff med din festival – så er bookingen noget skod og absolut ikke i orden. Det er jo ikke den første festival hvor problemet er sådan her, de 2 foregående gange ligeså.

6 kommentarer:

dqpage sagde ...

ja det var noget rigtig møg med den bookning - og så mange frustrerende timer der gik med det.
Godt det lykkedes for dig at komme på en af de workshops du ønskede - og måske render vi på hinanden på fanø.
Det silkegarn du har spundet ,ser ualmindelig lækkert ud.
hilsen Mona

Kirsten sagde ...

Du bliver da bare en "spindehaj", det ser fantastisk ud!

Ang. Fanø, så kan jeg kun tilslutte mig - det er noget møg!!

Flowermouse Design ❀ Lone sagde ...

Hvor er du god til at spinde. Meget imponerende!!! Og ja, meget enig om festivalen. Utrolig uprofesjonelt!!!!

Ann sagde ...

Fantastisk garn!

Med hensyn til Fanø: Hørt! Det er simpelthen for amatøragtigt, igen, igen - og så med alt det "du-skal-være-medlem-af-mit-strikkeforum-for-overhovedet-at-kunne-gøre-dig-fortjent-til-at-købe-dig-ind-på-festivalen"
Var det ikke for alle jer andre, der kommer.......

Uldbegavet sagde ...

Jeg er enig, endte med helt at opgive. Jeg synes også der er for mange udgifter forbundet med det, for det hele koster. Program, entre, workshops, overnatning, transport og det er ikke billigt synes jeg.

Dit bacon garn ser rigtig lækkert ud. Du er godt nok blevet prof til at spinde.

Kys en Frø sagde ...

Nemlig, total noget møg. Vi er 5 som skal afsted. men ingen workshop trods flere timer foran computeren.! Men dejligt at høre du kommer på et :-) Vi vil hygge os med foredrag og festmiddag.