søndag, januar 26, 2014

striber på vej

På Fanø i september købte jeg farveskiftende garn til striberne i en kjole af Ellen Holm, har været meget i tvivl hvilken farve den ensfarvet skulle være. Gitte i Udgalleriet rådede mig til denne dæmpet cerise som passer meget fint til det andet garn. jeg er dog i tvivl om det passer for godt, for de ceries/lilla striber bliver meget lidt synlige. Hvad synes du?IMG_4017

8 kommentarer:

fru westerskov sagde ...

Jeg vil give dig ret. Den passer næsten for godt. Jeg synes ofte det kan være svært at finde garn der matcher det flerfarvede garn.
Jomfruhummeren er virkelig skøn.

Lene Zaar sagde ...

Jeg kan godt se, hvad du mener, men jeg synes ikke, at det gør noget, at farveforskellen ikke er så så stor, da forskellen er der. Jeg tror, det vil give kjolen et forskelligt udtryk afhængig af afstanden, den ses fra.

marion sagde ...

Jeg synes også at det falder for meget sammen nogle steder... men om det betyder noget er jo hvordan du har det med.. får du taget den på eller vil det irritere dig at den ser sådanne ud..

Kirsten sagde ...

Jeg vil give dig ret - ihvertfald som det ser ud på billedet og skærmen. Jeg tænker at en lys til mellem grå måske ville passe... :-)
Det er ellers en rigtig sød model som jeg også har kigget meget på inde i Sommerfuglen.

Britt sagde ...

Jeg synes det er rigtig flot i farverne. Der er et godt spil mellem farverne og jeg kan egentlig meget godt lide at der nogle gange er klar kontrast og andre gange knap så klar

Benedicte sagde ...

Jeg synes også de er lige tæt nok på hinanden, men det er svært at finde en farve der passer. Jeg kan som regel bedst lide farveskiftegarnet sammen med en meget neutral farve - eller allerbedst en 'ikkefarve' som sort og grå.

Hobbittens Strikkemasker sagde ...

Jeg kan godt lide dit farvevalg og synes, at det er flot, når nogle farver blot anes. I hvert fald her virker det fint

Dorthe sagde ...

tak alle for jeres input. jeg har lyttet og kigget, surfet og set andre udgaver, og besluttet at jeg fortsætter. hvis jeg ikke bliver tilfreds, men det gør jeg nok, så kan jeg jo bare strikke en mere med større kontrast.