fredag, september 19, 2008

enhjørningen er klar

Så er Julies poncho endelig færdig, prøvet, måske skal den have elastik i halsen, men nu skal barent lige beslutte sig om hun vil bruge den. Kradser var første svar da hun fik den på. Hun har fået et flip med at muligt der stikker og kradser, så syninger, mærker, garn og græs er meget generende.
Jeg har idag købt et sæt KnitPicks Harmony pinde, bare fordi jeg egentlig skulle have en pind 3, men det havde de ikke. Jeg kom også til at måtte eje en hæklepind fra knitpicks. Den er dobbeltendet og derved får man 2 for 1 pris. Smart.

9 kommentarer:

Samtal från min trädgård sagde ...

Den var da noget af det södeste........Jag önsker at min datter ikke havde väret så gammel at det kun er farven sort som er populär!
Ha' en god weekend.

Jane Birke Nielsen sagde ...

Julie poncho er blevet utrolig flot. jeg håber hun beslutter sig for at ville bruge den, der ligger trods alt en del arbejde i den.
Guffelækre strikkepinde og hæklenål du har købt.

Anonym sagde ...

Hej Dorthe

Enhjørningen er bare blevet smart, håber hun vil bruge den.
Sikke nogen behov man pludselig kan få når de ikke har det man kommer efter, men flotte er de, sådan en Knit Picks mappestår der også på min ønskeseddel.
ida, Silkeborg

Anonym sagde ...

Det er en rigtig flot poncho :-)
Og hvor er det smart med en dobbelt hæklenål.

Anonym sagde ...

Hvor er den bare flot!
Jeg krydser fingre for, at hun vil bruge den. Har du overvejet at tilsætte en smule balsam når du vasker den?

Githa sagde ...

Den er blevet flot Dorthe og klder hende fint. Håber hun kommer over "kradsekrisen" :-)

Jeg har til dato kun fået købt en enkelt rundpind af KnitPicks Harmony. Jeg kan faktisk ikke lige finde ud af om jeg er vild med dem..Hmmm - jeg er nok lidt mærkelig :-)

Anonym sagde ...

Jeg sukker også efter sættet fra Knit Picks - der kommer forhåbentligt et til mig i starten af oktober. Og hæklenålen er da bare rigtig smart :-)

Håber også at Julie skifter mening med ponchoen - men husker altså også at jeg syntes alt strik kradsede i den alder ;-)

Mutte sagde ...

Ponchoen er blevet super flot og klæder Julie rigtig godt.

Fríða sagde ...

ej,hvor er den fin den poncho! håber hun kommer over sit kradseri og vil bruge den. flotte de der strikkepinde, har aldrig prövet dem selv, hm, måske jeg sku finde en der har dem og få pröve?
kh.fra Island
Frida